Tags

, , ,


TRIFYLA este un supliment natural ayurvedic, inspirat de un amestec de fructe indiene: Amalaki, Haritaki şi Bibhitaki, cunoscute din vechime pentru efectele lor antioxidante, purificatoare, tonice și revitalizante. Acestea contribuie la susținerea procesului natural de curățare și detoxifiere a intestinelor și colonului.

AyurmedAceasta este, pe scurt, definiția produsului Trifyla, iar mai multe detalii găsiți pe site-ul unde este comercializat la cel mai mic preț Ayurmed.ro. Iar dacă veți da o căutare pe google, în română sau engleză, veți găsi foarte multe detalii despre acest supliment natural, detoxifiant al digestiei, și despre proprietățile miraculoase ale celor trei fructe din compoziția lui.

TRIFYLA de la Ayurmed

Eu, în acest articol, nu voi enumera date din prospectul produsului, ci vă voi împărtăși 10 beneficii pe care le-am observat personal, după aproape o săptămână de tratament cu Trifyla. Am probleme digestive: colon iritabil, reflux gastric, constipație și balonare. Am tot luat pastile cu pumnul, de vreo doi ani, înainte și după masă, pentru aciditate, tranzit intestinal și crampe. În ultima săptămână am încercat să iau doar Trifyla, câte două tablete înainte de fiecare masă, pentru a vedea cum se comportă. Recunosc că am mai luat și câte un antiacid, mai mult de frica simptomelor supărătoare de reflux gastric. 

 

Iată ce beneficii am eu de pe urma consumului de Trifyla:

1.Am constatat o accelerare a tranzitului, lentă dar sigură. După mese, când altădată mă simțeam balonată și plină, zilele acestea m-am simțit normal. Intestinul a lucrat silențios, fără mișcări bruște, sistemul a mers ”ca uns”.

2.Am înjumătățit numărul de pastile pe care le iau zilnic, adică i-am dat o pauză ficatului. Tabletele de Trifyla sunt mici, dar sunt consistente, conțin doar pulbere de fructe și excipient de guma acacia. Observ că nu mă mai doare ficatul, adică nu-l mai simt greu și solid în partea dreaptă. Sunt convinsă că este ajutat de acest supliment pentru a-și face treaba

3.Am mai multă energie decât de obicei. Scriu acest articol aproape de miezul nopții, după o zi de luni plină, cu mers la serviciu, dus copil la înot, făcut cumpărături.

4.Pielea mea arată mai bine, iar părul nu mai cade. E drept, m-am tuns scurt vara asta, dar se vede o diferență. E clar că în corpul meu are loc o detoxifiere. Constat că pielea mea nu mai e așa sensibilă, adică nu se mai înroșește sau irită, ca înainte

5.Tabletele nu mi-au dat poftă de mâncare. De obicei, suplimentele îmi fac foame și ajung să mănânc mai mult decât trebuie. Nu m-a ros stomacul de la pastilele luate pe burta goală (cu 30 de minute înainte de masă), nu am mâncat mai mult decât mi-am propus, greutatea a rămas aceeași. În timp, sunt convinsă că voi și slăbi, încetul cu încetul( (acum am 56 de kg, aș vrea să ajung la 50)

6.Refluxul gastric este mult redus. Nu total, boala asta nu are leac, decât chirurgical. Dar dacă stomacul și intestinele lucrează bine, e normal ca acidul să o ia și el în jos și să nu mai plece, anapoda, în sus, pe esofag.

7.Nu mi s-au mai umflat picioarele. Deși am avut o zi de sandale cu toc, în acest moment picioarele mele sunt ok, nu sunt umflate și nici nu mă dor. Să fie circulația îmbunătățită? Eu așa cred

8.Nu m-am deranjat la stomac în aceste zile, deși am mâncat pepene și multe alte fructe, am băut multă apă și chiar vin. Deci, tratează și constipația și diareea

9.Programul impus, de a lua câte două tablete cu 30 de minute înainte de mese, mi-a disciplinat obiceiurile alimentare. Nu mai mănânc anapoda, între mese, ci doar la ore fixe, și nu după ora 5 seara.

10.Nu mai sunt stresată că bag atâtea chimicale în mine, deoarece știu că Trifyla este un produs natural. Nu are alte substanțe sintetice, nu are efecte secundare, nu provoacă alergii, deci nu am agresat în niciun fel corpul

Dacă după nici o săptămână mă simt mai bine, mă întreb cum va fi la finalul lunii, când voi termina flaconul de 100 de tablete? Eu sper că mai slabă (fără burtă, adică) și mai sănătoasă. Nu vreau să mă întorc la lista mea de pastile de sinteză.

Nu uitați că Trifyla este un produs ayurvedic.

Ayurveda sau medicina tradiţională indiană este cea mai veche ştiinţă a vindecării, apărută cu 5.000 de ani în urmă. După cum o arată şi etimologia cuvântului (ayur = viaţă, veda = enciclopedie), Ayurveda este mai mult decât o ştiinţă, ea reprezintă un mod de viaţă complet care înglobează tratamente naturiste, diete, tehnici de meditaţie, meloterapie, cromoterapie, reguli de conduită şi multe altele.