flori-pentru-batraniCu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie), Asociaţia “Modelăm inimi” Plopeni, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și Fundația Principesa Margareta a României organizează a 7-a ediție a Campaniei naționale de voluntariat „Flori pentru Suflet”.

Campania este o modalitate de a promova alături de parteneri, colaboratori și voluntari, mesajul unei bătrâneți mai frumoase pentru vârstnicii din România.

Acțiunea va avea loc duminică, 30 septembrie 2018, la orele 11:00, în localitatea Plopeni, unde mai mulţi copii alături de voluntari vor distribui peste 160 de flori bătrânilor pe care îi vor întâlni sau persoanelor de diverse vârste, cu mesajul de a le oferi mai departe vârstnicilor din viața lor.

La nivel național, în perioada 27 septembrie – 7 octombrie, peste 60 de ONG-uri din toată țara, instituții publice, instituții de învățământ, companii sau voluntari vor susține mesajul unei bătrâneți demne pentru vârstnicii din România prin oferirea de flori și gânduri bune seniorilor.