Gelurile colorate UV se folosesc adesea atunci cand se aplica unghiile false, se pot pune pe tipsuri si pe sabloane, vascozitatea lor difera in functie de substantele din care sunt realizate, gelul poate fi subtire, vascos, poate avea vascozitate medie.

Pentru ca gusturile difera si unghiile false sunt si ele foarte diferite, gelurile uv pot fi transparente, albe sau color, stralucitoare, mate sau sidefate,  geluri colorate uv de constructie, pentru luciu, cu sclipici sau fara, geluri camuflaj sau 3 in 1. Spre deosebire de alte tipuri de geluri, cele de constructie au densitati mai mari, intinderea este lenta, nu se scurg pe sabloane, pot contribui la prelungirea unghiilor.

Cele de camuflaj acopera impefectiunile de pe patul unghiilor naturale, cele de baza si de luciu sunt aplicate doar in straturi subtiri pentru ca au o vascozitate redusa.
Cat de avantajoase sunt gelurile colorate uv?

Avantajele folosirii unor geluri colorate uv tin de numarul foarte mare de variante disponibile in magazinele online sau offline, de eficienta si rapiditatea aplicarii unghiilor false, de texturile diverse propuse de producatori si de preturile mici si cantitatile destul de mari pentru manichiura de calitate realizata pentru o perioada mai lunga de timp.

Gelurile colorate uv fac unghiile mai rezistente, le feresc de deteriorari si de exfolieri, au grija si de modul in care se fixeaza unghiile false, asigurand o aderenta foarte buna a fiecarei unghii aplicate.

Gelurile colorate sunt potrivite pentru unghiile false colorate, efectul obtinut este unul deosebit daca se aplica cu grija si gelul este de calitate, multe tipuri de gel sunt vandute si cu aplicatoare speciale pentru o intindere cat mai uniforma pe suprafata unghiilor naturale.

Pe Kit Unghii ai comenzi simplificate si preturi care au intrat la apa la sute de geluri uv.

lumedeplastic.wordpress.com - kitunghii.ro

In magazinul online KitUnghii.ro ofertele lunii august includ si geluri colorate uv, peste 100 de produse cu reduceri de pana la 60%, cu sau fara sclipici, culori la alegere si nuante deosebite pentru o manichiura potriva pentru orice eveniment important din viata dvs.

Se pot realiza si picturi pe unghiile clientelor daca lucrati intr-un salon, gelurile se intaresc la lampa in aproximativ doua minute, pigmentii care asigura culoare gelurilor sunt rezistenti la expunere indelungata la radiatii solare.

Unghiile cu gel uv nu se vor deteriora, nu se vor ciobi sau zgaria foarte usor, culorile preferate sunt alese alaturi de cantitatile dorite din fiecare culoare prin intermediul selectorului de sub pretul din pagina de produs.

Unele tipuri de geluri comandate telefonic sau online de pe site contin si gel autonivelant, de vascozitate medie, stralucitor in lumina UV. Transportul este asigurat prin Posta sau curierat, este gratuit la comenzile peste 200 de lei, coletele ajung rapid pana la adresa destinatarului imediat dupa confirmarea comenzilor.