Black Friday 2013 va marca începutul sezonului de cumpărături de iarnă şi va pica, anul acesta, pe 29 Noiembrie. Pregătirile pentru această zi trebuie, însă, făcute cu mult timp înainte. Doar nu crezi că vei avea răgaz atunci, în vinerea neagră, să cauţi, să compari, să citeşti prezentări ale produselor, în timp ce alţii obţin ce vor cu un singur click sau îţi “fură” produsul de sub ochi, în magazine.

Trebuie să mergi la sigur, de aceea pregătirea este cuvântul de bază.
Iată câteva ponturi, pentru a beneficia de cele mai bune oferte de Black Friday 2013:

1. Unele magazine îşi anunţă reducerile cu câteva săptămâni sau chiar luni înainte. Abonează-te la newsletter, pentru a primi informaţii despre magazinele care operează reduceri, chiar în momentul în care sunt făcute publice. Pe Black-Friday-Romania.ro sunt postate încontinuu articole în care sunt anunţate reducerile.

2. Mulţi oameni au impresia că, de Black Friday, sunt reduceri doar la electronice şi electrocasnice. Greşit! Tot felul de producători sau distribuitori, din diverse domenii, participă la această zi specială, iar lista cu magazinele participante la Black Friday 2013 o puteti gasi aici. Veţi putea cumpăra la preţuri reduse bijuterii, cărţi, ceasuri, haine, cosmetice, încălţăminte, lenjerie intimă, mobilă, alimente, jucării, obiecte decorative sau produse IT. Iar lista magazinelor este actualizată în permanenţă.

3. Salvează paginile de Internet ale magazinelor în Bookmarks, pentru a avea acces direct către reduceri. Înregistrează-te dinainte pe site-ul unde ai ochit un produs, pentru a fi cu un pas înaintea celorlalţi, în ziua cu reduceri. Doar nu vrei să-ţi începi ziua completând fişe, în loc să adaugi produse în coş!
Eu, de exemplu, sunt interesat de Black Friday TOPceas, adică de reducerile anunţate de site-ul cu cele mai bune ceasuri, la cele mai avantajoase prețuri. Nu numai că sunt originale, dar ceasurile elveţiene comercializate pe TOPceas aparțin categoriilor de top în materie de lux și calitate: Engelhardt, Maurice Lacroix, Emporio Armani, Gc, Haas Cie, Jacques Lamans, Tissot, Karl Breitner…

4. Mi s-a întâmplat să fac cumpărături, iar apoi să mă întorc acasă şi să mă întreb “Ce-a fost în capul meu? De ce mi-am luat aşa ceva? La ce-mi trebuie?”. E adevărat, când sunt reduceri, tindem să facem cheltuieli inutile. Însă ceasul pe care îl voi cumpăra eu nu este o cheltuială, ci o investiţie.
În ultimul timp, ceasurile de mână au revenit în tendinţe. Acum câţiva ani păleau în faţa telefoanelor inteligente, folosite şi pe post de ceas, deşteptător, agendă, cronometru sau orice altceva. A ieşit şi ceva bun din asta, în sensul că s-au cam rărit ceasurile kitsch, de proastă calitate, care atrăgeau atenţia doar prin sclipire şi culoare. Au rămas doar comercianţii de ceasuri de calitate, care ţin o viaţă, nu doar un sezon. Valoarea lor creşte cu anii, fiind o achiziţie bună, în timp, pentru familie.

4. Asigură-te că reducerile sunt “pe bune”. Fii la curent cu preţul fără discount al produselor pe care vrei să le cumperi, pentru a şti dacă ele chiar sunt la reducere. În cazul in care ai dubii cu privire la preţ şi crezi că nu e o reducere reală, verifică produsul pe un site comparator de preturi. Cei de la TOPceas pun mare preţ pe încredere şi satisfacţia clientului. Cumpărănd de la ei, de Black Friday, eşti sigur că vor fi corecţi, deoarece vor să construiască un parteneriat de afaceri pe termen lung cu clientul, să-l fidelizeze, nu să-i ia bani o dată pe an şi atât.

TOPceas_Black_Friday_160x600Iar dacă vei compara preţurile cu cele de pe alte site-uri, vei afla că ale lor sunt cele mai convenabile, deoarece sunt distribuitori direcţi ai produselor unor companii cunoscute pe plan mondial, evitând sa treacă produsul prin mâinile multor comercianti. Multumita strategiei şi reputatiei obtinute faţă de parteneri, au reuşit să obţină reduceri considerabile pentru produse. Ei găsesc mereu cele mai competitive companii/preturi: târguri, licitaţii, vanzari en-gros, unde reduc de asemenea costurile de livrare calculate pentru fiecare ceas în parte, prin comanda unor cantităţi mai mari.

5. Chiar dacă te grăbeşti să închei tranzacţia de Black Friday, nu uita de garanţia produsului. TOPceas colaborează doar cu reprezentanti sau vânzători autorizati de peste hotare, iar toate ceasurile beneficiază de doi ani garantie internatională. În cazul foarte puţin probabil în care un ceas se defectează, acesta ori va fi reparat ori va fi inlocuit cu unul nou (daca există pe stoc – dacă nu este pe stoc şi ceasul nu este reparabil, clientul va alege un ceas nou de TOP, ce are un pret mai mic sau acelasi pret cu ceasul cumpărat initial).

Pe data de 29 noiembrie, de Black Friday, anumite produse de pe TOPceas vor fi oferite cu până la 70% reducere. Ca să mă înţelegeţi de ce sunt atât de hotărât să fac o achiziţie de pe acest magazin online şi de ce m-am abonat deja la newsletter-ul lor, iată două dintre ceasurile care mi-au atras atenţia.
5
Tissot PRS 516 Chronograph Steel Black 2
Descriere: Ceas bărbătesc
Mecanism: Quartz de înaltă precizie (ETA Caliber G15.261)
Material: Oţel inoxidabil
Curea: Oţel inoxidabil
Carcasa: 40 mm, gros. 11 mm
Greutate: 157 gr.
Geam: Cristal safir
Culoare: Argintiu/negru
Stare: Nou in cutie originala
Rezistenta la apa: 5 ATM
Specialitate: Swiss made
Garantie: 24 luni

Karl_Breitner_Colonel_Gold_Silver_1Karl Breitner Colonel Gold Silver
Descriere: Ceas bărbătesc
Nr. ref.: CLN-GSLX
Mecanism: Automatic (ETA Cal. 2824-2)
Rubine: 25
Rezerva de mers: 38 ore
Material: Placat cu aur
Curea: Piele originala
Geam: Cristal safir
Dimensiuni: 24 cm lungime
Carcasa: 40mm; gros. 10mm
Culoare: Aur/bej
Rezistenta la apa: 10 ATM
Specialitate: Swiss made
Garantie: 24 luni

Sunt convins că administratorii site-ului ştiu ce vor clienţii de la Black Friday: produse bune şi ieftine, seriozitate şi respect. Dovadă stau regulile TOPceas de Black Friday 2013:

Credem intr-un Black Friday corect si transparent
Nu am crescut si nu vom creste preturile la produsele de Black Friday
Evenimentul Black Friday va incepe in data de 29.11.2019 (vineri) la ora 09:00
Garantam cele mai bune preturi, altfel va compensam cu 5x diferenta
Ofertele vor fi valabile in limita stocului disponibil
Comenzile cu plata prin card bancar vor avea prioritate
In rest, vom procesa comenzile in ordine cronologica
Comenzile sunt considerate valide dupa confirmare (telefonica sau electronica)

Nu ştii cât mai e până la startul Black Friday? Intră pe
http://www.black-friday-ro.ro/ şi fii atent la numărătoarea inversă dată de precizia ceasurilor elveţiene!