Tags

, , , , ,


Avem trei elemente: o soție frumoasă, expoziția ei de picturi și o rochie pe care s-o poarte la vernisaj. Cuvântul de legătură este ”margarete”. O sarcină complicată pentru un bărbat care vrea ca ziua de 23 aprilie să fie cea mai importantă din viața iubitei sale, în noua viață pe care și-a ales-o, cea dedicată artei.

Acesta este afișul. Ela Dobre apare printre numele pictorilor, iar ca ilustrație s-a folosit un tablou de-al ei, cu margarete. Și ceilalți au picturi cu această floare, este des întâlnită pe dealurile din Prahova și este tema acestei expoziții.

12794339_974477225977399_7464213617851913927_n
Conform unei vechi legende, margaretele sunt considerate spirite ale copiilor care au murit și care au revenit pe pământ, pentru a-i mângaia pe părinți, iar în creștinism sunt legate de cei care se întorc la credință, devenind puri prin spălarea păcatelor, exact ca Iisus. Fiind organizată în preajma sărbătorilor pascale, s-a dorit ca expoziția să aibă acest simbol.
Avem afiș cu margarete, picturi cu margarete, va fi chiar și un tort în forma acestei flori. Mai e nevoie de o rochie cu margarete, mă gândesc eu, și îi promit soției că mă ocup eu de treaba asta. Nu a râs, dar nici nu a zis nu, mai degrabă nu m-a luat în seamă.

Dar eu sunt norocos. Nu o să credeți cum s-au legat toate și cum am scos-o la capăt. Mi-a reușit fără să ies din casă.

Încerc să îmi fac un plan de căutare a rochiei potrivite și în timpul acesta butonez telecomanda. Ajung la o emisiune de cultură generală. Prezentatoarea este drăguță, deșteaptă și cu o rochie minunată, neagră cu margarete mari. Sar din fotoliu, o pozez și i-o arăt soției.

DSC_0071

-Ar fi perfectă rochia asta! Dar cum să aflăm de unde a luat-o? – întreabă soția.

-Sunăm la televiziune!

Sunăm, întrebăm, dar nu avem succes: ”nu e producătorul, e o emisiune în reluare, nu vă putem ajuta”.

Ela renunță, eu nu. Acum stiu că rochia ideală pentru acest eveniment există, iar noi trebuie s-o găsim. Caut pe net! Mă duc pe google și dau căutare după câteva cuvinte cheie: rochie cu margarete, rochie cu flori, broderie pe rochie. Nu e nimic care să semene cu cea de pe fata de la televizor. Găsesc ceva cu margarete, dar sunt niște imprimeuri drăguțe, pe niște rochii de vară, pe un material subțire, ce nu pare de foarte bună calitate. Mie îmi trebuie o rochie pentru un eveniment de marcă, cu discurs, cu șampanie, cu vânzări.

Și o găsesc, după câteva zeci de minute. Pe site-ul TopFashion, când dau search rochii elegante. O văd și mi se umezesc ochii. De ușurare, de satisfacție, de reușită! Soția mă pupă cu foc, ca pe vremuri, mirată că m-am descurcat în acest domeniu. E rochia dorită, neagră, cu margarete brodate. Nu știu dacă de aici a luat-o prezentatoarea, dar este exact ce vreau. Este o rochie elegantă, care va fi perfectă pentru această ocazie dar și pentru altele, deoarece ”Quality never goes out of style”.

2550647801_509856991

A fost doar noroc să văd la televizor rochia pe care mi-o imaginam? Să o caut apoi și să o găsesc la un preț mai mult decât accesibil? Poate a fost ceva mai mult de atât. Nu cred în soartă, dar faptul că îi voi putea oferi această rochie iubitei mele soții, alături de un buchet cu margarete, mi se pare mai mult decât o întâmplare fericită. Înseamnă un nou început. Prin această expoziție ea începe o nouă etapă în viața ei, iar cu această rochie eu îi arăt că o suțin în totalitate.

De rochie știe că o va primi, deci nu va fi o mare surpriză. Dar am un bonus. Cum rochia costă doar 265 de lei, au mai rămas bani și pentru pantofi, pe care i-am găsit tot pe acest magazin online. Sunt din piele naturală, de cea mai bună calitate, la doar 160 de lei!

dsc_9284

Acum știu de unde pot lua rochii de ocazie pentru evenimentele viitoare. Pentru că acum, odată ce a intrat în lumea artiștilor, soția mea va merge la multe evenimente, seminarii, spectacole și expoziții. Iar ea trebuie să-și găsească și rochia potrivită pentru fiecare, pentru ca momentul să fie complet, perfect.

Am pus titlul acestei postări ”rochia cu margarete”, pentru a le fi ușor bărbaților ca mine! Pentru a ajunge direct la magazinul online care vinde o astfel de rochie și de unde se pot îmbrăca și prezentatoarele TV. De fapt, la tag-uri voi pune rochii cu toate florile, maci, garofite, trandafiri, deoarece sunt multe astfel de rochii cu broderii florale!

Iar pentru cei care doresc să cumpere rochii de pe acest magazin online am un cod de reduceri de 10%, care este LdePlastic5A16 si este valabil în perioada 10 martie – 10 iunie 2016. Îți dau și un pont: intră în secțiunea Reduceri . Top Fashion actualizează in mod constant secțiunea de reduceri a acestui site cu tot felul de rochii, fuste, pantaloni, accesorii, topuri sau încălțăminte.Spor la cumpărături!
2717530496_18771456882697346344_3305477222275126817_119271691

2663581676_11124535702624762297_305894248