Tags


Contrar părerilor multora, nu toți pot face poze la o nuntă. Nu. Nu este de ajuns să deții un aparat de fotografiat în casă, să rogi un văr care nu are treabă și care nu are bani de dar, să vină să te pozeze în cea mai importantă zi a vieții tale. Vărul îți va fotografia ca la majorat, vărul nu va ști obiceiurile și tradițiile și se va nimeri la țigară când vei dansa primul vals cu soția. Vărul va poza cu capacul închis sau va șterge imaginile din biserică. Din greșeală, desigur.
Ca să nu mai zicem că îl va durea mâna și va face poze strâmbe, cu tremurături, deoarece nu va avea un trepied sau un suport de umăr. Și uite așa, când vei dori să vezi și tu cum a fost nunta ta, că tu erai prea emoționat, obosit sau beat și nu îți mai aduci aminte mare parte din ea, vei avea o mare dezamăgire.
Păi asta meriți tu?
Unii apelează la cameramani de știri sau jurnaliști foto. Sunt destui și în provincie, și în capitală. Dacă filmează un accident, de ce nu ar fi bun să pozeze și la o cununie religioasă? Și atunci vei avea poze tabloid, iar jumătate din albumul de nuntă va fi plin de imagini cu oameni beți, cu mireasa furată în brațe și dansată de toți prin discotecă. Adică fazele tari, care prind la public. Nu fazele de dragoste, tandrețe, iubire dintre un mire și o mireasă. Nunta ta va fi un bairam, nu o petrecere cu bun gust.
Păi la asta te vei uita tu la bătrânețe?
Nu, tu meriți poze perfecte, a la cezartabac.ro. Cu toate momentele frumoase și importante incluse, cu tine și cu mireasa, nu cu cine știe ce alte personaje. Cu imagini clare, cadre perfecte, povești de suflet. Ai nevoie de un fotograf cu ceva vechime in nunti sau botezuri, care are in minte deja cadrele obligatorii pe care trebuie sa le aibă la eveniment. Pe lângă acestea obligatorii, mai sunt și cele cerute de miri.
20131012125436Un fotograf care ascultă și vede. Dacă vei urmări portofoliul de pe cezartabac.ro asta vei descoperi. Un fotograf care va da atenție detaliilor. Va știi că rochia este importantă pentru mireasă, că bijuteriile trebuie să iasă în evidență, că papionul trebuie să fie mov, nu roz.
Poți apela la Cezar Tabac pentru orice fel de eveniment: nuntă, botez, majorat, fotografii corporate, fotografii de produs, de portofoliu personal. Te va servi cu plăcere și profesionalism.