Tags

,


imgnews_c1273b68-5869-4648-be82-f588b699b6d2Vineri, 14 septembrie, şi sâmbătă, 15 septembrie, Câmpina va fi un centru de interes naţional pentru participanţii la competiţii de orientare sportivă. Două întreceri de mare anvergură au adunat deja peste 100 de înscrieri, la toate categoriile de vârstă.

Astfel, vineri, 14 septembrie, este programată Cupa Seva, competiţie de sprint, etapă a Campionatului Naţional de Orientare Sportivă, care se va desfăşura pe un traseu urban, cu plecarea şi festivitatea de premiere pe terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol. A doua zi, Trofeul Silva – competiţie de lungă distanţă, cu un traseu care parcurge localităţile Câmpina şi Poiana Câmpina.

Participanţii sunt împărţiţi pe categorii de vârstă, masculin şi feminin, de la 10 ani la peste 85 de ani, dar şi alte categorii – Open începători, Open tehnic şi Open family. Centrul de concurs este la Hotelul Seva, din Câmpina, care este şi unul dintre principalii sponsori ai evenimentului, alături de societatea Fil Sam. Organizatorul celor două competiţii este Clubul Sportiv OK Silva Câmpina, iar parteneri sunt Federaţia Română de Orientare, Primăria Municipiului Câmpina, Primăria Comunei Poiana Câmpina şi CS Câmpina.