Tags

, ,


Sunt abonat la postările lui Marius Călugăru sau Blogatu, cum e cunoscut în online. Printre articolele despre cele mai noi gadgeturi, se strecoră și cele cu concursurile de pe Blogawards, platforma lui online destinată bloggerilor. Din newsletter mi-a atras atenția o campanie: AirMotion, unde trebuia să prezinți magazinul online unde se găsesc cele mai moderne și ieftine gadgeturi prin care ne putem deplasa: hoverboard electric, trotinetă electrică, segway, moniciclu electric, biciclu electric sau skateboard electric. 

Informația a venit la țanc. Avem un copil de 8 ani,  care știe că părinții aduc cadourile, așa că ne-a spus din start ce-și dorește: un hoverboard. Știe de acest gadget din filmul Back to the Future și de la vloggerii celebri, pe care-i urmărește.

Ce faci, ca părinte, când copilul îți cere un cadou foarte scump? Ai trei opțiuni de răspuns:

Opțiunea 1: Spui NU!
Adică, serios, tu ești părintele, nu? Tu decizi. El vrea un hoverboard, dar tu te gândești la porcul pe care ai putea să-l iei cu banii pe care îi dai pe el. Și mai sunt și căzăturile, nu-l crezi în stare că se descurcă pe o placă cu roți.

Opțiunea 2: Îi iei altceva ”mai bun!
Vei găsi un alt cadou ”mai frumos, mai la modă și mai sigur”, așa îi spui. Poate o mașină cu telecomandă, ori ceva de îmbrăcat. Îl păcălești, adică. De parcă el nu și-ar da seama.

Opțiunea 3: Cauți cel mai ieftin hoverboard și îl cumperi!

Te gândești că trebuie să-ți faci copilul fericit, că doar pe el îl ai. Așa că dechizi laptopul și cauți cea mai bună ofertă pentru hoverboard electric. Și o găsești datorită lui Blogatu, care are campania asta pentru AirMotion, de unde afli că pe acest site se vând cele mai ieftine gadgeturi. Ca să fii sigur, te documentezi și pe alte magazine online. Și vezi că informația este corectă, așa că-i cumperi copilului un hoverboard.

24785211_1867030446658769_7118784265290718147_oM-am asigurat că înțelege că acest cadou va fi pentru toată luna decembrie, și pentru Moș Nicolae și pentru Moș Crăciun. L-am comandat și a venit în două zile. I l-am dat deja, îl folosește și este super încântat. Este într-adevăr un gadget fantastic.

 

Vreți detalii, nu? Ce știe să facă acest hoverboard electric?

Ei bine, David a învățat să meargă pe el în 20 de minute. A avut noroc, a încercat și verișorul lui și nu a reușit. Am încercat și noi, ăștia bătrânii și ne-am lăsat păgubași. Placa trebuie manevrată cu picioarele: la viteză, frâne, curbe, tot. Ajunge la 15 km pe oră, și are autonomie de aproape 20 de kilometri. Bateria ține, nu se descarcă ușor. În primele zile, s-a dat afară, iar acum se dă în casă, deoarece afară e frig și ploaie.

L-am rugat să stea la o ședință foto și iată ce a ieșit:


În concluzie: anul acesta am reușit să luăm un cadou pe placul copilului. Știu că-i place, că-l folosește și că nu se va plictisi de el. Dacă vă gândiți că un hoverboard este prea costisitor, aflați că nu mai sunt așa de scumpe, ca la început, când au apărut. Sunt multe oferte, iar voi trebuie s-o găsiți pe cea mai avantajoasă. Eu am găsit-o pe AirMotion.