Tags

,


Ziua 1 – „ O zi de vacanta la Breaza pe bicicleta”
Ziua 2 – ” Sanatate prin miscare–abilitati pe bicicleta ”

Ziua 1 – cu sloganul „ O zi de vacanta la Breaza pe bicicleta” se va desfasura pe un traseu divers cu asfalt, traverse, off road, iar intr-una din cele mai frumoase zone de belvedere din Breaza ne vom bucura de un spectacol de inaltat zmee

Ziua 2 – cu sloganul: ” Sanatate prin miscare–abilitati pe bicicleta ”
In aceasta a doua zi de eveniment ne dorim sa-i scoatem din casa in special pe cei mici, dar si tinerii si parintii care pot forma echipe si isi pot dovedi indemanarea in mersul pe bicicleta. Vom amenaja un traseu de stafeta cu diferite obstacole, jaloane, culoare, etc. Inainte de inceperea concursului , partenerii nostri de la ”Adevaratii Veloprieteni” ne vor tine un curs pentru a invata sa mergem corect pe bicicleta si sa cunoastem si legislatia in domeniu. Ne –am propus ca acesta zi sa fie una in spirit educational, competitional dar si cu multa interactiune intre participanti. Pentru concursul de stafeta se vor acorda premii.
La sfarsit se vor inmana tuturor participantilor diplome de participare. Bineinteles ca nu vor lipsi suprprizele placute.

Ambele zile de eveniment se for finaliza cu un concurs foto pe facebook, care ne va ajuta in promovarea orasului Breaza.

Recomandam ca toti participantii sa aiba casca de protectie.
Minorii trebuie sa vina insotiti de parinti ca sa poata semna declaratie pe proprie raspundere. Aceasta declaratie se poate descarca si de pe pagina evenimentului ca sa puteti veni cu ea gata semnata.19250576_1772794053031596_2792142640558794616_o