Daca e sa aleg intre mobila gata facuta si mobila la comanda, intotdeauna aleg mobila la comanda. Pur si simplu ador mobila la comanda, mai ales atunci cand gasesc specialisti care sa o realizeze, asa cum sunt cei de la MobiliCasa.ro.

Cumpar mobila gata facuta doar atunci cand gasesc ceva care sa imi placa extrem de mult, insa mai rar mi se intampla.

Imi place sa aleg mobila la comanda in primul rand pentru faptul ca simt ca si eu contribui la realizarea ei. Vin cu tot felul de idei si specialistii le pun in practica. Stiu ca in final mobila are designul dorit de mine si e realizata din materialele dorite de mine.

Imi place sa cumpar mobila la comanda si pentru faptul ca ea se potriveste perfect in orice spatiu pe care il aleg. In magazine de multe ori cand mergeam sa cumpar gaseam piese de mobilier prea mici sau prea mari fata de cat aveam eu nevoie. De cand aleg mobila la comanda, nu mai am aceasta problema, deoarece mobila e realizata exact in functie de dimensiunile date de mine.

Imi place mobila la comanda si pentru faptul ca e o mobila de calitate. Din moment ce eu aleg din ce materiale sa fie si spun cum anume sa fie realizata sunt sigura de faptul ca e ceea ce imi doresc.

Acestea sunt motivele pentru care imi place mobila la comanda. Aceasta are bineinteles si dezavantaje, insa, pot trece peste ele. Un dezavantaj ar fi faptul ca dureaza ceva timp pana e gata, dar e normal, deoarece nu sunt singura persoana care isi doreste mobila la comanda. Apoi un alt dezavantaj ar putea fi pretul. Dar, aici depinde foarte mult de mobila pe care o vrei, de cum anume vrei sa fie, din ce materiale, etc.

Daca si tie iti place mobila la comanda si vrei sa comanzi o mobila de calitate pentru locuinta ta, intra pe MobiliCasa.ro si ia legatura cu specialistii de aici. Ei te vor ajuta si iti vor realiza o mobila exact pe placul tau.

Advertisements