stire_1763Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani – Targul National Imobiliar TNI – incepe VINERI, 19 MAI, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de 122 de participanti ce vin in intampinarea clientilor cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, dar si celelalte zone ale tarii.

Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.700 euro (TVA inclus) pentru o constructie din lemn ce poate fi utilizata ca locuinta de vacanta si despre care vizitatorii TNI pot gasi mai multe detalii la standul Imopedia, iar pretul maxim este de 4,2 milioane de euro pentru un hotel din Predeal de 5* ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest.

TNI: 40% din oferte se incadreaza in Programul Prima Casa

Programul Prima Casa a salvat segmentul imobiliar aflat in criza si continua sa fie la mare cautare si acum cand piata imobiliara este efervescenta. Conform unui comunicat emis in luna mai de Fondul National de Garantare (FNGCIMM), Programul Prima Casa a atins un maxim istoric de peste 500 de solicitari de garantare pe zi.

In acest context, targul imobiliar din 19-21 mai reprezinta cadrul ideal in care toti cei interesati isi pot gasi locul pe care sa-l numeasca “ACASA”, avand ocazia de a alege din peste 6.000 de locuinte ce se incadreaza in programul Prima Casa. in cadrul TNI cele mai accesibile locuinte noi fac parte din portofoliul agentiei Premier Service si au pretul de pornire de 24.000 EURO TVA inclus pentru o garsoniera de 34mp ce este situata in sudul Bucurestiului, pe soseaua Giurgiului, 41.500 EURO TVA inclus pentru un apartament de 2 camere, 44mp in zona Berceni, in ansamblul Creativ Residence si de 53.500 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere, 58mp, din White Residences.

Advertisements