Vârsta de 40 de ani este critică. Te gândeşti că treci un prag, că îmbătrâneşti, că nu mai ai timp să faci nimic din ceea ce ţi-ai propus. Ce e omenesc. Că nu ai experimentat tot ce ai fi vrut. Ce ai visat tu, noaptea. Şi te apuci să faci prostii, în criză de timp.

Nu trece nicio zi a îndrăgostiților fără să nu citesc, prin vreun tabloid, despre vreo trăsnaie: că un românaş de-al nostru şi-a introdus undeva un porumb ori un ac de pescuit sau că o femeie şi-a spart o sticlă într-un anume orificiu, pe când experimenta ceea ce văzuse pe anumite site-uri interzise minorilor. Oamenii ăştia chiar nu au auzit de sex-shop? Că există jucarii erotice sigure pentru astfel de experienţe sexuale?

Oferta este foarte generoasă. Eu și prietenul meu avem un ritual: stăm ore întregi, comentăm fiecare produs şi ne închipuim ce am putea face cu el. E burlac și își permite aproape lunar câte o „aroganţă sexuală”. Îi place să aibă ultimele „gadgeturi” în materie de plăcere sexuală: fie cătuşe comestibile, chiloţei de zahăr, vibratoare duble, bile, inele, pompe, păpuşi gonflabile, dildo-uri moderne şi tot felul de alte jucării care să se potrivească cu viaţa de bărbat singur.

g8j6w2brEu… Eu nu mă pot compara cu el. Îmi mai cumpăr câte ceva de pe Erotic24, site-ul unde sunt comercializate multe produse, și pentru începători, dar și pentru cei avansați și unde prețurile sunt acceptabile. Pe unele le folosesc cu soția, de Ziua îndrăgostiților, iar pe altele… singur. De ce? Pentru că sunt om, bărbat la 40 de ani, cu o viață sexuală destul de monotonă. Nu mă duc la prostituate, nu înșel, nu mă destrăbălez. Mă rezolv singur, fără să înșel pe nimeni. Și cu asta închei, nu vă mai zic nimic.

Ba da. Vă mai zic doar că puteți să faceți și voi ca mine, fără să vă judece nimeni. Trebuie să le facem pe toate în viaţa asta. Iar a-ţi condimenta viaţa sexuală cu tot felul de jucării nu este un lucru rău sau interzis. Decât să te uiţi la alţii cum se distrează şi să regreţi că nu ai avut curajul sau tupeul s-o faci şi tu, mai bine intri pe un sex-shop online, unde nu te ştie nimeni, nu te judecă nimeni şi îţi comanzi ce vrei tu. Curierul aduce pachetul acasă, ca pe orice alt colet, nu-l deschide ca să afle ce-i acolo şi cum îți condimentezi tu viaţa sexuală. Doar tu şi iubita ta vă veţi bucura de ceea ce se află în el. E mai bine aşa decât să ajungi prin ziare ca o curiozitate medicală, după ce ai improvizat cine ştie ce mecanism de satisfacere, nu? E mai bine așa decât să mergi la alte femei, nu?

Iar dacă te hotărăști să intri pe Erotic24.ro, trebuie să știi că poți să comanzi fără probleme, deoarece confidențialitatea îți este asigurată. Nu te va da nimeni de gol, toate produsele sunt expediate în cutii mate care nu dezvăluie conținutul și nu sunt marcate cu sigla magazinului sau orice alt element ce poate trăda interiorul.

trustedDatele personale nu vor fi folosite în alte scopuri, iar acest lucru este garantat și de faptul că acest sexshop este girat de Trusted.ro (programul național pentru certificarea magazinelor online).

La final, te rog să fii sincer. În listele voastre cu dorințe pentru Valentine’s Day  (cinci, zece sau o sută, câte or fi) nu sunt și dorințele: să intru într-un sexshop, să încerc un vibrator, să facem un menaj a trois cu o păpușă gonflabilă? Află că le puteți face fără să afle nimeni. Va rămâne între voi și lista de anul viitor, de unde vor dispărea acest dorințe și, poate, vor apărea altele.

v_day

Advertisements