Tags

, , , , , ,


logo-piata-de-ponturi-01-1-1024x512De fapt, este singurul site din România care nu este afiliat vreunei case de pariuri. Se numește Piatadeponturi.ro și lucrează doar în beneficiul celor care pariază. De ce ar fi ăsta subiect de articol de blog? Pentru că pariorii din țara noastră trebuie să afle că există și așa ceva, lucru care pare de necrezut în lumea în care trăim.

O lume a contrastelor.

Românilor le place foarte mult să dea sfaturi. O fac la piață, la televizor, pe stradă. Despre cum să înveți pentru BAC, să-ți crești copilul, să mănânci sau pe ce parte să dormi. Acestea sunt sfaturi venite de la persoane bine intenționate, care doresc să împărtășească cu tine lucrurile care lor le-au făcut bine. Nu așteaptă nimic în schimb, nu câștigă nimic din asta.

Există, însă, și persoane care dau sfaturi pentru a câștiga ceva. De la medicul de familie care pune pe rețetă medicamentele unui anume furnizor de la care ia comision, la profesorul care obligă părinții să cumpere culegeri de la editura cu care are contract ori  administratorul de bloc care cere instalatorului chemat zeciuiala din fiecare lucrare.

Sfaturi ni se dau și pe Internet, care este plin de ”gratuități”  în domeniul pariurilor sportive.

Unele sunt date de tipi care se cred influenceri, foști sportivi de obicei, care scriu pe blogurile sau site-urile personale, doar pentru motive de gâdilare de orgoliu. Oferindu-ți ponturi, ghici ce? Se simt superiori!  Au fanii lor, care-i iubesc necondiționat, măcar pentru stelele care au fost pe vremuri. 

Alte sfaturi sunt date pe site-uri dichisite, care sunt afiliate caselor de pariuri. Nu-ți dai seama de asta inițial, iar când afli te simți luat de fraier. Te amăgesc cu mega bonusuri de bun venit, pentru a-ți face cont la o anumită casă de pariuri, te iei după recomandările lor și … pierzi. Acesta e și scopul. Site-ul de unde ai luat ponturile se află în relație contractuală de affiliate marketing cu casa de pariuri respectivă și încasează un comision cuprins între 20 și 30% din pierderile tale. Care crezi că este interesul lor? Să pierzi cât mai mult.  O știu jucătorii vechi, pățiți, o știu și bloggerii care citesc des pățanii de acest gen, în bloguri sau în ziare online. 

Contrar părerii generale, bloggerii nu scriu numai despre lucrurile rele care se întâmplă, în online sau offline. Scriem și despre lucruri bune, despre cei care dau sfaturi într-un mod corect și transparent. Ei se numesc profesioniști și nu au nevoie de tertipuri pentru a lua banii clienților. Le spun din start: ”noi știm cum stau lucrurile, îți spunem și ție, te costă atât”. Se întâmplă în viața reală, se întâmplă și pe Internet. Așa se lucrează și pe site-ul  unde se dau Ponturi Pariuri.

Profesioniștii de la Piatadeponturi.ro vor ca pariorii să câștige, nu să piardă. Nefiind afiliați niciunei case de pariuri, sfaturile lor nu sunt înșelătoare, cum se întâmplă la celelalte site-uri, care trăiesc din comisionul primit când clienții pierd. Este un nou concept, de parteneriat în pariuri sportive: câștigă pariorul, câștigă și ei, deoarece revine și luna viitoare, pentru a cumpăra abonament.

Să nu te gândești că trebuie să-ți vinzi sculele de pescuit sau chitara, pentru a-ți face un abonament la acest site. Prețurile sunt mai mult decât accesibile și pot fi recuperate din câștiguri. Sunt patru opțiuni:

Biletul Zilei 30 de lei/30 de zile, unde pariorul  are acces  la conținutul tuturor articolelor din categoria ”BILETUL ZILEI”, minimum 10 articole postate/lunar

Provocări– 30 de lei/30 de zile, unde pariorul are acces la conținutul tuturor articolelor din categoria PROVOCARI ,

Tips & Facts– 50 de lei/30 de zile, unde utilizatorul are acces la toate articolele postate în secțiunea TIPS & FACTS, cu analize din următoarele sporturi: fotbal, tenis, handbal, baschet, minimum 1 pont/predicție pentru fiecare meci analizat + miză recomandată

Full Access- 90 de lei/30 de zile-secțiunea unde se permite accesul la toate articolele sportive,  plus minimum 2 articole de provocări lunare de genul: Monthly Transformer (Transformă 200 de lei în 2000) sau Betty PRO™ (Sistem de pariere folosit de un parior profesionist)

14956644_1809284262621313_9039898057030571110_nDa, îmi dau seama ce atrage atenția un pic mai sus. Este vorba despre Betty PRO™, surpriza cu nume de fată făcută pariorilor în noiembrie, un concept challenger care propune pariorilor un sistem patentat de un parior profesionist, bazat pe o strategie de stabilire progresivă a mizelor, unde profitul lunar este garantat. Curios să afli mai multe? Fă-ți abonament!

În lumea asta online, unde fiecare caută metode mai mult sau mai puțin ortodoxe de a face bani, faptul că există un site independent de pronosticuri sportive este un act de mare curaj. Este un site ”pe bune”, pentru realizarea căruia se lucrează din greu, cu capul, cu informațiile, cu hazardul.

Dacă nu mă crezi, îți recomand să intri pe pagina lor de Facebook, unde s-a format o comunitate de aproape 5000 de români. Unii nu înțeleg de ce nu pot accesa gratis link-urile cu predicții, așa cum i-au obișnuit site-urile afiliate caselor de pariuri, alții au îmbrățișat deja conceptul de parteneriat și au început să câștige. Tu alegi ce faci.

uel-globalsports