Săptămâna aceasta, la Vocea României, la unul dintre dueluri, s-a interpretat melodia ”7 years” de Lukas Graham. Refrenul făcea referire la vârsta de 60 de ani, o vârstă pe care copilul de 7 ani o percepea ca fiind foarte departe. Ajuns aproape de acest moment, după ce a trăit 30 de ani, 30 de ani, autorul se întreabă dacă va fi ”încălzit” de copiii săi.

Soon I’ll be sixty years old, will I think the world is cold
Or will I have a lot of children who can warm me?
Soon I’ll be sixty years old

Fiind un tată bătrân, am 46 de ani și un copil de 7, până la 60 de ani vreau să fac tot posibilul să-mi păstrez copilul aproape. Să știu că mă va încălzi la 60 de ani. Sufletește, emoțional.

Suntem nimic fără oamenii din jur. Putem să trăim 30 de ani sau 80. Dacă am trăit departe de oameni, amintirile însumate nu ajung la câțiva ani. Cu cât ai mai mulți oameni în viața ta, cu atât vârsta este mai aproape de adevăr.

Scriu despre lucrurile pe care aș vrea să le fac până la 60 de ani la provocarea siropului YO, ”care împlinește 60 de ani, dar asta nu-i împiedică să fie unul dintre cele mai cool branduri de pe piață, pentru că 60 de ani nu reprezintă un simplu număr, ci o serie de experiențe de viață din care înveți și pe care le aplici în ceea ce faci mai departe” – după cum se descrie. În locul ”experiențelor” eu aș pune ”oameni”. Siropul Yo nu ar fi rezistat atât pe piață fără oamenii care l-au consumat. O viață nu e nimic fără oamenii care au făcut parte din ea.

Principalul lucru pentru care ar fi trebuit să fie apreciat acest sirop este faptul că a adus oamenii laolaltă. În jurul mesei, la un pahar de suc, s-au creat legături. Este un suc natural, alegerea celor foarte atenți la etichete.

Până la 60 de ani vreau să-mi creez amintiri cu familia și prietenii și voi face asta și alături de siropurile Yo, care își aniversează cei 60 de ani cu un “Yobileum”: a creat 2 noi siropuri de fructe într-un ambalaj retro: coacăze roții și fructe albe multivitamin. Se reinventează, iar asta îl menține ”cool”.

e2a9aa53c8