Sunt sondaje de opinie care spun că mașina este al doilea lucru în care se duc banii românilor. Primul este casa, cu tot ce implică ea. Apoi mașina, care este o mare consumatoare de bani, resurse și nervi. Îi trebuie combustibil și piese de schimb, atunci când se strică.
Sunt oameni și oameni. Unii care se duc în primul magazin de piese auto și cer o piesă nouă, în locul celei stricate, alții care se lasă pe mâna service-urilor auto, cu tot ce implică repararea mașinii, iar alții care caută cea mai ieftină soluție pentru rezolvarea problemei. Acestea sunt gospodarii. Cei care muncesc pentru banii lor, nu le pică din cer. Și care nu au nimic împotriva pieselor second-hand, deoarece pot fi o soluție mult mai convenabilă.
Dar gospodarii de acest gen care nu cumpără de la orice colț de stradă, de la orice bișnițar care adună piese de oriunde găsește, iar apoi le vinde celor disperați, cu comisionul de rigoare. Nu, pentru că știu că nu vor avea niciun fel de garanție și că riscă să dea banii pe un lucru care se va dovedi nefolosibil. Gospodarii cumpără piese pentru mașinile lor de la Dezmembraripenet, o bursa de piese auto unde parcurile de dezmembrari postează anunțuri cu piese sau mașini pentru dezmembrari. Tu, ca utilizator obișnuit, poți posta o cerere pentru piesele auto pe care le dorești, de exemplu piese Opel Corsa.  Cererea este trimisă catre toate parcurile din sistem care dezmembreaza marca respectiva. Acestea ofertează la cererea postată de client, iar el alege oferta cea mai bună. Parcurile de dezmembrari își pot promova piesele sau masinile care le dezmembreaza sau pot raspunde cererilor postate de clienti.

DezmembraripenetPrin urmare, nu trebuie să știi tu mai multe site-uri sau magazine online de piese auto, nu trebuie să cauți tu, să umpli desktopul cu ferestre deschise pentru a compara prețuri, să ceri detalii, să-i suni pe toți și să-i întrebi despre piesă. Tu trebuie doar să știi ce vrei.

Când un site arată respect și profesonalism își fidelizează clienții. Care spun și altora și uite așa piața de vânzare și cumpărare devine mai mare. Aici vin mereu noi parcuri de dezmembrări, dar și noi cumpărători. Este un proces natural, bazat pe calitatea serviciilor oferite.

Pentru început, dacă nu ești hotărât, poți să ai în vedere următoarele motive pentru a folosi dezmembraripenet:

  • Economisești timp în căutarea piesei de schimb pentru mașina ta. Aici sunt toate ofertele mai multe parcuri de dezmembrări auto
  • Site-ul este bine realizat, produsele fiind ușor de găsit. Piesele auto sunt impartite pe categorii,marci si modele, prețuri sau judete.
  • Trebuie să știi exact ce piesă îți trebuie și o vei găsi la categoria ei. De exemplu, la categoria motoare puteti găsi atat motoare complete cat si  pe bucati bloc motor, chiuloasa, vibrochen, axe cu came, pistoane cu biela, în functie de ce aveti nevoie. Nimeni nu-ți impune să cumperi un anumit pachet, ci doar piesa de care ai nevoie.
  • Ai garanția că vei cumpăra de la oameni serioși, deoarece după fiecare tranzacție se oferă un calificativ, pentru a ști cum s-au comportat cei implicați în vânzare.
  • Piesele vor fi transmise  prin curier in toata tara. Beneficiază de garanție și condiții avantajoase de retur.
Advertisements