Sunt sondaje de opinie care spun că mașina este al doilea lucru în care se duc banii românilor. Primul este casa, cu tot ce implică ea. Apoi mașina, care este o mare consumatoare de bani, resurse și nervi. Îi trebuie combustibil și piese de schimb, atunci când se strică.
Sunt oameni și oameni. Unii care se duc în primul magazin de piese auto și cer o piesă nouă, în locul celei stricate, alții care se lasă pe mâna service-urilor auto, cu tot ce implică repararea mașinii, iar alții care caută cea mai ieftină soluție pentru rezolvarea problemei. Acestea sunt gospodarii. Cei care muncesc pentru banii lor, nu le pică din cer. Și care nu au nimic împotriva pieselor second-hand, deoarece pot fi o soluție mult mai convenabilă.
Dar gospodarii de acest gen care nu cumpără de la orice colț de stradă, de la orice bișnițar care adună piese de oriunde găsește, iar apoi le vinde celor disperați, cu comisionul de rigoare. Nu, pentru că știu că nu vor avea niciun fel de garanție și că riscă să dea banii pe un lucru care se va dovedi nefolosibil. Gospodarii cumpără piese pentru mașinile lor de la Dezmembraripenet, o bursa de piese auto unde parcurile de dezmembrari postează anunțuri cu piese sau mașini pentru dezmembrari. Tu, ca utilizator obișnuit, poți posta o cerere pentru piesele auto pe care le dorești, de exemplu piese Opel Corsa.  Cererea este trimisă catre toate parcurile din sistem care dezmembreaza marca respectiva. Acestea ofertează la cererea postată de client, iar el alege oferta cea mai bună. Parcurile de dezmembrari își pot promova piesele sau masinile care le dezmembreaza sau pot raspunde cererilor postate de clienti.

Dezmembraripenet

Advertisements