Pe lista de dorințe a fiecărui fumător, vei găsi şi „ ma las de fumat”. Iar mulți își propun asta la 1 ianuarie sau când își aniversează ziua de naștere și mai îmbătrânesc cu un an. Eu consider că un moment foarte potrivit este în timpul concediului. Poate nu te lași în câteva săptămâni, dar cu puțin ajutor din partea unei țigări electronice ai toate șansele să reușești.

Gândește-te. Stai acasă, îți faci propriul program, scapi de anturaj,  copiii nu au școală, stresul e foarte mic. Mai bune șanse ca acum nu vei mai avea tot anul.

Să te lași de fumat dintr-odată este o dorință total nerealistă, o știi și tu, au încercat mulți. Evident, există excepții de la regulă: soția mea a venit la mine cu un test de sarcină pozitiv într-o mână și cu pachetul cu țigări în alta: sunt însărcinată, fumează tu restul. Și s-a lăsat de tot.

Bărbații nu au asemenea motivații, dar pot avea ajutor. Pe lângă legea antifumat, cu foarte multe restricții, și scumpirea constantă a tutunului există și tigara electronica Vipercig, unul dintre cele mai populare branduri de tigari electronice din Romania. Nu este ca pocnitorile apărute acum câțiva ani, ieftine și de proastă calitate. Vipercig comercializeaza numai modelele de tigari electronice care s-au dovedit a fi fiabile si de ultima generatie, lucreaza cu cele mai importante fabrici de tigari electronice, solicitand acestora un nivel de calitate superior.

Dacă îmi spui că ai mai încercat cu țigara electronică și nu ai reușit, îți spun că nu ai ales ce trebuia. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii Vipercig sunt consiliati telefonic, pentru a alege cel mai potrivit model. de tigara electronica.
Tigările electronice sunt dispozitive electrice care produc vapori de aburi ce conţin nicotină, arome şi alte substante. Acestea imită aproape fidel fumatul clasic fără a inhala toate substanţele componente ale unei ţigări clasice. Tigara electronica este un dispozitiv format dintr-o baterie (reîncărcabila sau de unică folosinţă), un vaporizator şi un cartus care contine lichidul pentru fumat.
Fumul nu e fum. Sunt nişte aburi sau mai bine zis aburii emanati de tigara electronica sunt produsi de catre vaporizarea e-lichidului ( acesta contine – apa, nicotina, propylen glycol sau mai nou glycerina sau combinatia acestor doua si arome naturale de diverse fructe sau bauturi) de catre vaporizator sau atomizor . Vaporii inhalati de utilizator dau gustul si senzatia fumatului unei tigari clasice sau dacă sunt folosite arome de fructe, senzatia de fumat narghilea. Cel mai important lucru de stiut este că nu are loc arderea care are loc la fumatul unei ţigări clasice şi în acest fel nu sunt prezente riscurile cancerigene legate de procesul de ardere.
După cum vezi, sunt multe lucruri de luat în seamă când cumperi o ţigară electronică. Important este să o cumperi de la distribuitori serioşi, care îşi oferă produse de calitate, sfaturi, dar mai ales garanţie. Iar dacă le vei deveno fideli, cumpărănd consumabilele de la ei, atunci vei avea tot timpul reduceri şi vei fi anunţat de ofertele lansate. Pentru început, este adevarat, va trebui să investeşti ceva bani, dar nu foarte multi având în vedere economiile viitoare.

tigaraelectronica_CE4_3Kitul CE4+ de la Vipercig a fost creat special pentru cei care vor sa incerce o tigara electronica de calitate la un pret mic.
CE4+ este printre clearomizoarele aflate la moda, datorita urmatoarelor caracteristici:
– cantitate mare de vapori
– rezistenta servisabila (se poate schimba doar rezistenta)
– incarcare facila a lichidului
– capacitate mare de stocare a lichidului

Acest kit de tigara electronica este pentru cei care nu cred foarte mult in calitatile unei tigari electronice in a ajuta un fumator sa renunte la fumat. Astfel costul initial va fi mai mic.
In continuare recomandam utilizatorilor de tigari electronice sa aiba 2 baterii, in cazul in care fumeaza mult. O a doua baterie poate fi insa achizitionata ulterior, daca se doreste acest lucru.

Kitul CE4+ Vipercig este disponibil pe doua variante, cu baterie de 650 mAH si cu baterie de 1100 mAh. Atat bateria cat si clearomizorul sunt branduite cu Vipercig.

Kitul contine:
– Baterie Vipercig de 650 mAh sau 1100 mAh, in functie de alegerea Dvs.
– Un clearomizor CE4+ complet
– 2 rezistente de rezerva
– Incarcator priza + USB
– cutie pentru cadou
– manual de utilizare