Tags

,


Un sistem de antifurt combustibil poate constitui o investitie inteligenta, cu scopul eficientizarii curselor si care serveste la reducerea costurilor in exploatare. Astfel, veti reusi sa economisiti o cantitate semnificativa de combustibil prin micsorarea furturilor. Totodata, conducatorii auto vor deveni mult mai responsabili. Toate aceste calitati recomanda utilizarea de dispozitive antifurt pentru autoturisme. In special, aceste solutii sunt destinate pentru dotarea autocamioanelor, vehicule comerciale si care se ocupa cu transporturi de persoane sau transporturi de diverse marfuri.
Hotii de combustibil sunt o amenintare reala, asa ca va sfatuim sa va securizati din timp rezervorul! Un dispozitiv antifurt universal Kockon construit pentru camioane, se bazeaza pe un sistem ingenios, gratie faptului ca, o data montajul realizat, gura de alimentare ramane blocata, astfel incat este imposibil ca cineva sa sustraga benzina sau motorina din rezervor. Instalarea unui sistem antifurt nu presupune operatiuni dificile, facandu-se foarte simplu si intr-un timp scurt.
Pentru a depista care este modelul adecvat de dispozitiv antifurt pentru un anumit autovehicul, trebuie sa stabiliti compatibilitatea acestuia cu brandul din care face parte vehiculul, dar si sa cunoasteti diametrul rezervorului.