Tags

, ,


Cu două roți si auto echilibru, hands free, cu baterie și smart wheel balance?
2590.1 Lei, redus de la 3237.62 Lei(-20.00%), pe Depozit-online.ro

30755_120_120_0Un skateboard electric  poate înlocui rolele, bicicleta sau trotineta. Nu e pentru leneși, deoarece ai negoie de mușchi pentru a rămâne în picioare pe el. Este un mijloc de transport alternativ care se pretează în orașe, pe asfalt, pe spații largi.

E ok dacă mergi cu viteză mică, e musai cu cască și genunchiere dacă vrei viteză. Smart board-ul electric este noua tendinta in deplasarea urbana, iar producătorii înceracă să-l facă din ce în ce mai sigur și mai stabil, din cele mai bune materiale .

Carcasa Smart Board-ului este fabricata dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma in cazul socurilor mecanice . Tot acest material impiedica patrunderea apei sau a prafului.

Rotile – sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafete , sa aiba o aderenta foarte mare si sa fie rezistente in timp.

Motoarele – cate unul pentru fiecare roata . Aceste motoare nu permit intrarea de praf inauntru si astfel riscul ca ele sa se blocheze este eliminat. Totodata aceste motoare sunt testate pentru a fi puternice si rezistente ani de zile . Motoarele folosite la Smart Board sunt 100% electrice si nu sunt daunatoare mediului inconjurator.

E cool și ecologic. Nu poluezi, nu pui în pericol viața altora, decât a ta, dar dacă ești un pic precaut scapi cu viață. Și trăiești, îți mai aduci aminte cum era în copilărie, când două roți făceau diferența?