În orice branșă sunt angajatori și angatori. Joburi și joburi. Cu condiții mai bune sau mai rele de muncă, salarii mici sau mari, oameni drăguți sau antipatici. Dar sunt și locuri de muncă, unde poți avea surpriza să găsești altceva decât te așteptai. Și dau aici un exemplu pozitiv, cel al unui studio videochat Bucuresti. Voi argumenta de ce e bine să lucrezi la un astfel de studio, care sunt cerințele și avantajele. Vei descoperi o lume nouă, bazată pe date concrete, nu promisiuni și amăgiri.

Unde?

Este vorba despre un studio de videochat cu locatii centrale care acoperă toate zonele Bucurestiului: Piata Muncii, Piata Romana, Piata Unirii, Calea Mosilor, Obor, Pantelimon, Berceni, Titan, Tineretului, Tei, Crangasi, Regie, Militari, 13 Septembrie. Livestudio este un jucător important pe piața de angajări videochat, un proiect demarat în 2009, care isi propune să susțină și să întărească un business sănătos și cu beneficii pentru angajații săi.

Cum?

Primul pas pentru a incepe o colaborare cu LiveStudio este să dai un telefon sau un mail, în vederea stabilirii unui interviu. la o anumită locație, zi și oră. Ei îți vor prezenta locul de munca,  conditiile de munca, avantajele si beneficiile jobului de model videochat in LiveStudio. Apoi va urma prima ședinta foto in cadrul studioului, care nu implică nuditate sau nimic altceva care să nu fie pe placul tău. Tot ceea ce ai nevoie la aceasta sedință foto se găsește deja in sifonierul tău. Prima zi de munca va fi ca o distracție, îți vei cunoaste colegele, vei face cunostință cu siteurile pe care vei lucra si practic vei putea sa faci orice iti trece prin cap. Tu sa ai in minte doar ca trebuie să râzi și să te distrezi. Echipa Livestudio vom avea grija ca tu să faci bani si să nu îți lipsească nimic din ceea ce este necesar pentru ca tu să poti face performanța în videochat.

De ce?

Pentru o viață mai bună, pentru ca visurile tale să se îndeplinească. Limita câștigurilor este impusă de tine. In videochat cu cât lucrezi mai mult cu atât câștigi mai mult. Cu cat dai mai multa importanță jobului cu atât răsplata ta financiară va fi mai mare. Un model incepator genereaza in jurul a 800 EURO lunar, un model mediu in jurul a 2000 EURO lunar, iar un model avansat, cu experienta, peste 5000 EURO lunar. De asemenea performantele oricarui model pot creste brusc din primele zile de munca, si la fel pot scadea in functie de seriozitatea cu care trateaza acest job.

Cine?

Orice persoana de sex feminin intre 18 si 35 de ani, care cunoaste cel putin o limbă straină nivel incepător, poate deveni model videochat. Cu cat esti o fire mai sociabila, cu cat ai mai multi prieteni pe Facebook, twitter, cu atat vei avea un success mai mare in videochat.

Videochatul este legal. Fie ca este prestat de catre model acasa pe cont propriu sau de catre
model intr-un studio, nu exista nici o lege împotriva activitatii de videochat, atata timp cat modelul are 18 ani impliniti si se respecta prevederile legale desfasurarii unei activitati comerciale.

 

Advertisements