Ati observat bucuria copiilor la venirea iernii? In ciuda temperaturilor mai joase, este recomandat ca orice copil sa petreaca timp afara. Multi copii nu au curaj sa incalte o pereche de patine, insa se vor distra de minune, daca vor merge la sanius.

Saniile grele, din lemn si metal, au fost inlocuite de sanii mai usoare, realizate din materiale de plastic, special confectionate pentru o durata lunga de folosire.

In primul rand, copiii de toate varstele au nevoie sa socializeze, iar mersul la sanius face parte din activitatile foarte indragite de cei mici. Parintii trebuie sa acorde o atentie sporita sigurantei, alegand un traseu ferit de obstacole, lipsit de pante abrupte. Pe langa o imbracaminte si articole de incaltaminte adecvate pentru temperaturile scazute, specifice sezonului rece, daca vreti ca copilul dumneavoastra sa profite de instalarea zapezii, va fi necesar sa investiti intr-o sanie sau saniuta cu spatar . In magazinul nostru online, veti descoperi diverse modele de sanii, disponibile pe culoarea preferata a celor mici.

Unele sanii sunt prevazute cu maner, acesta avand rolul sa faciliteze impinsul. Alte sanii sunt echipate in mod ingenios cu saculeti, pentru a-l feri pe micul pilot in cazul ninsorii.

Ce e de facut cand vremea nu permite activitati precum mersul la sanius? In aceasta situatie, ne vedem obligati sa petrecem mai mult timp in casa. Aceasta nu inseamna ca ne vom plictisi. Dimpotriva, ne putem folosi de o multitudine de jucarii cu radiocomanda , al caror farmec sigur ii vor molipsi pe cei mici, determinandu-i sa isi concentreze toata atentia asupra mentinerii directiei unor barcute, elicoptere sau masinute, prin folosirea unei radiocomenzi care functioneaza pe baza de baterii. In plus, aceste jucarii detin avantajul ca pot fi utilizate cu succes si in parcuri sau alte spatii, cand vremea permite.

Este deosebit de important ca parintii sa daruiasca unui copil jucarii interesante, care il pot ajuta sa interactioneze cu alti copii de varsta apropiata. Dialogul intre copii va fi inlesnit cu mai multa usurinta, daca acesta va primi o jucarie sau jocul preferat. Din acest motiv, nu este indicat sa neglizati preferintele copilului dumneavoastra. Asadar, recompensati-l oricand considerati necesar, motivandu-l sa isi dezvolte interesele.

Advertisements