Te-ai gandit ca ar fi o buna idee sa folosesti spatiul din mansarda? Acesta a fost si primul meu gand atunci cand am ales sa-mi petrec vara la bunici, intr-o zona rurala cu case una si una. Ce ar putea fi mai placut decat sa lenevesti cu o carte in mana, intr-o incapere ventilata adecvat, toata dupa-amiaza? Insa, m-am lovit de cateva probleme, legate de acoperis si de eficienta ferestrelor. La o furtuna nemiloasa, cu rafale puternice de vant, se pare ca unele accesorii de acoperis nu au mai facut fata, iar jgheabul a trebuit complet inlocuit. De fapt, am inlocuit tot acoperisul! Pentru aceasta, am ales sa folosesc tigla metalica.

Sistemele de acoperiş din tigla sunt sisteme moderne, realizate pe tablă de oţel zincat prevopsit, pentru o combinare geometrică armonioasa, exceland din punct de vedere al rezistentei. In comparatie cu alte tipuri de acoperisuri, precum cele din tabla zincata sau ceramic, tigla metalică demonstreaza o durabilitate mai mare de viata. In plus, un alt avantaj il constituie capacitatea sa de a fi compatibilă cu orice construcţii, indiferent ca sunt implicate renovări sau este vorba de clădiri noi.

Produsele Civeflor prezinta o buna rezistenta la factorii nocivi de coroziune, multumita unor straturi de protecţie de pe ambele feţe, fiind special proiectate sa intampine un mediu agresiv. Drept consecinta, ele va pot feri de ger şi grindină, oferindu-va maximum de confort. In afara de acest aspect, gratie canalelor de scurgere laterală de pe fiecare placă, sistemele noatre de învelitoare permit asigurarea unei protecţii suplimentare, care defavorizeaza raspandirea apei. S-a demonstrate ca acest tip de tigla ofera rezistenţa sporita impotriva diverselor efecte ale mediului, cum ar fi de pila radiatii solare, intemperii si coroziune. Nu in ultimul rand, acest sistem de invelitoare este facil de instalat si nu iti va lua foarte mult timp. Pentru servicii ireprosabile de montaj tigla metalica, nu  ezitati sa apelati la specialistii din compania noastra!

Avand in vedere ca si imaginea contează, SC CIVEFLOR SRL va pune la dispoziţie un design care include posibilitatea alegerii culorii. Eu am optat pentru tigla model clasic, intr-o nuanta mata. Indiferent ca vom asambla noua invelitoare unei construcţii vechi, la o locuinţă modernă ori la o casă de vacanţă confortabila, aspectul va fi unul deosebit.

In afara de reinnoirea acoperisului, m-am axat si pe cautarea celei mai bune solutii de ferestre de mansarda ieftine . Din punctul meu de vedere, o fereastra trece testul daca este capabila sa ofere o buna izolatie termica. Aceste produse din top nu mi-au inselat asteptarile. Eu aveam nevoie de mai multa lumina, asa ca am mers pe ideea ca niste ferestre din colectia Hive ar fi numai bune. Per total, marturisesc ca sunt multumit de investitiile facute si de abia astept sa imi petrec urmatoarea luna de vara in mansarda (mai necesita doar un touch personal pentru o atmosfera cat mai prietenoasa), departe de galagie si la adapost de caldura torida din iulie.