Turiştii care vor să petreacă o săptămână la munte, la sfârşitul lunii martie, beneficiază de oferte la jumătate de preţ la hoteluri de două, trei şi patru stele din Sinaia şi la instalaţiile de transport pe cablu din staţiune, prin programul “O săptămână la schi”, lansat de Primăria Sinaia.
Programul este valabil în perioada 20-25 martie, iar turiştii pot alege dintre zece hoteluri de două, trei sau patru stele. La program participă un hotel de patru stele, şapte unităţi de trei stele şi două hoteluri de două stele. În total, turiştii au la dispoziţie 88 de camere, care însumează 176 de locuri de cazare.
Numai turiştii care se cazează la unul dintre hotelurile înscrise în programul “O săptămână la schi” beneficiază de reducerea de 50 la sută la schipass.
Potrivit unui comunicat dat publicităţii, vineri, de Primăria Sinaia, cei interesaţi pot accesa oferta telefonând la hotelul sau pensiunea dorită, dintre cele incluse în program. Pe baza tichetului de cazare, ei vor obţine şi reducerea de 50 la sută la schipass, al cărui preţ va fi de 560 de lei pentru cinci zile.
Primăria anunţă, de asemenea, că la Sinaia condiţiile de schiat sunt “optime” pe pârtiile de mare altitudine, de la Cota 2000 din Masivul Bucegi.

Advertisements