Piesa se numește ”Astăzi minte-mă frumos” și este o producție a Teatrului de revistă Constantin Tănase din București. Este cadoul pe care municipalitatea câmpineană îl oferă doamnelor din Câmpina, de Ziua Femeii. Spectacolul va avea loc pe 3 martie 2016, orele 19.00, iar invitațiile pot fi ridicate de la Casa de cultură Geo Bogza.

Ca în fiecare an, din bugetul local se alocă bani pentru a oferi un spectacol femeilor din Câmpina. Cel de anul acesta va costa 10.000 de lei și va fi o comedie interpretată de cunoscuți artiști bucureșteni: Vasile Muraru, Valentina Fătu, Bianca Sârbu, Daniela Tănase și Omar, câștigătorul concursului Next Star din 2013.

12698959_993953247343947_1243190621_oEste un spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, în care alternează numere de comedie cu muzică de bună calitate, care durează în jur de 2 ore. A fost stabilită ziua de 3 martie, deoarece atunci era disponibilă trupa de actori. ”Alte spectacole de acest gen erau rezervate încă din octombrie anul trecut. Doar pe 3 martie erau disponibili” – ne-a declarat Mihaela Păun, director interimar al Casei de cultură”. Întrebată dacă doar femeile vor avea dreptul să intre în sală la această piesă, aceasta ne-a răspuns:”O să le permitem și bărbaților, dacă doamnele vor veni însoțite, doar nu o să-i dăm afară din sală”.

Intrarea se va face pe bază de invitații, care vor putea fi ridicate gratuit, începând cu sfârșitul acestei săptămâni, de la Casa de cultură Geo Bogza. Doamnele vor primi și câte o floare, ca în fiecare an.

Advertisements