Tags

,


Nu îmi fac cumpărături în noiembrie și decembrie, m-am convins că-n ianuarie și februarie sunt prețuri mai mici decât la orice reduceri. Anul ăsta am nevoie de un aparat de aer condiționat, deoarece mi-am făcut mansardă din lemn și va fi crimă și pedeapsă vara.

Și pornesc eu prin orășelul meu, la puținele magazine care vând electronice și electrocasnice și dau de un magazin nou, cu afișajul ăsta:

Poza-zilei-23-ianuarie

 

”Aere condiționate”. Asta se vindea la acest magazin, nou apărut în orășelul meu de provincie. Mai întâi stau să mă întreb: oare nu știu eu pluralul? Oare e corect așa? dar îmi dau seama imediat că nu am cum să greșesc. O fi fost o scăpare… Și totuși… Firma care a comandat firma, apoi firma care a făcut-o, chiar nu a văzut nimeni greșeala? Cum să mai ai încredere să cumperi de la ei?

Clientul și pierde ușor încrederea în comercianți, mai ales când își dă seama că ei habar nu au ce vând. M-am întors acasă, tot gândindu-mă la lipsa lor de profesionalism. Dacă eu aș fi făcut o asemenea gafă, șeful nu m-ar fi iertat. Sau dacă aș fi scris pe Facebook așa ceva, aș fi fost imediat taxată de toată social media. Dar ei? Este un magazin în centrul municipiului Câmpina, nu într-o comună!

Cam asta a fost plimbarea mea în căutare de oferte de februarie. Acasă am făcut ceea ce fac eu de obicei, am căutat cea mai bună ofertă de pe Internet pentru un aparat de aer conditionat. Am găsit-o la Climatico. Mă întrebați de ce tocmai acest magazin online? Aflată încă sub șocul gramaticii pocite, m-am uitat cu atenție la tot ce era scris! Le-am căutat greșeala cu lumânarea. Nu am găsit nimic, totul era explicat clar, cu punct și virgulă, semn că oamenii ăia dau importanță și celor mai mici amănunte. Așa am observat și descrierile produselor, foarte amănunțite, pentru ca un client ca mine să se poată hotărî și să aibă de unde alege.

După ce am parcurs tot site-ul, am aflat și de ce profesionalismul este ”în tot și toate”. Climatico este membru al Asociatiei Generale a Frigotehniștilor din România, care reunește în rândurile sale persoane fizice sau juridice direct și nemijlocit implicate în cunoașterea, proiectarea, producerea și utilizarea frigului artificiale în diferite domenii de activitate.

Climatico este distribuitor autorizat pentru toate gamele de produse ale următorilor producători: Airwell, Ariston, Buderus, Chigo, Daikin, DeLonghi, Dyson, Fujitsu, General, Gree, Hitachi, Hokkaido, Inventor, LG, Mediclinics, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Nordstar, Osaka, Panasonic, Samsung, Sharp, Soler&Palau, Valera, Yamato, Whirlpool. Nu cred că lipsește ceva, iar pe site sunt mii de produse.

Transportul este gratuit, iar clienții au la dispoziție ghidul practic pentru alegerea aparatului de aer condiționat potrivit, precum și consultanță prin chat sau telefonic.