Tags

,


Cuponiada e un mod de viață în alte țări. E ceva normal, nu înșelătorie, nu milă . E strategie de marketing. Este o situație win-win: câștigă și comerciantul, și clientul.

Românii sunt fuduli. Ei nu merg la magazin cu cupoane. Că-i vede careva și li se duce vorba că economisesc.

Nu, românii nu decupează din pliante și ziare, ca să beneficieze de reduceri. Nici măcar nu scot cardul de fidelitate din geantă. Nu fac niciun efort în plus pentru a lua ceva mai ieftin. În plus, se înghesuie la oferte cu tigăi și drujbe, la deschideri de supermarketuri. Acolo e voie, e tradiție. E un paradox, de fapt.

Hai să acceptăm fudulia, hai să-i acceptăm pe români așa cum sunt. Și să-i anunțăm că acum pot beneficia de cupoane online. Adică nu-i vede nimeni cum își cumpără ei tot felul de produse.

”Nu plăti prețul întreg”. Cam așa s-ar traduce Don ‘tPayFull, un site cu oferte, promoții și cupoane oferite de tot felul de magazine din țară și străintate.  Te poți folosi la maximum de un asemenea site, dacă ajungi să înțelegi că nimeni nu se mai așteaptă să plătească pretul întreg pentru un produs. Undeva e la reducere, iar cel mai probabil asta se întâmplă pe DontPayFull.com.screenshot

Cum funcționează treaba? Site-ul e pentru toată lumea, de pe tot globul. Sunt categorii de produse sau intri pe un magazin și vezi ce cupoane sunt. Le revendici și sunt ale tale. Ai reduceri la haine, încălțăminte, bijuterii, electronice, călătorii sau servicii de tot felul.

Iar dacă ești un prieten bun și descoperi că funcționează nu-ți vei lăsa nici prietenii să mai plătească prețul întreg. Le vei spune că undeva e la reducere. Friends don ‘t let friends pay full.

DontPayFull îți găsește cupoane de la cei mai mari retaileri, cum ar fi Sephora, Amazon, Home Depot, Macys, Walmart, NewEgg, GoDaddy, Best Buy sau eBay.  Utilizatorul poate alege unul dintre cupoanele aflate pe prima pagină sau poate căuta aumite produse, prin cuvinte cheie. Cupoanele pe care ți le alegi se salvează într-o listă, care va fi printată când clientul termină căutarea.

Incearcă! Așa se fac economiile.