Tags

,


M-am gândit: a cui reacție vreau s-o văd când primește acest gen de cadou, care abia cum e posibil și în România? Și te-am ales, nu se putea altfel!

Ți-am promis de atâtea ori, prietene. Asta înseamnă că ai făcut tu ceva lucruri bune, în cei 20 de ani de când ne cunoaștem. Unul dintre ele este pariul pierdut, în anul II de facultate: pe o bursă, o grămadă de bani pentru niște provinciali ca noi. Ai pierdut, ai stat la coadă să-ți ridici bursa, ai primit-o și mi-ai dat-o mie. Ți s-a frânt inima, dar ai respectat înțelegerea: ”pariul e pariu”.

La mine ”promisiunea e promisiune”. M-ai ajutat cu examenele, cu gagicile, cu mâncarea maică-tii, cu bani, casă și masă. Acum sunt un pic mai sus decât tine și încă zic că meriți o statuie când îmi mai faci câte o favoare. Tu zici: lasă că ajunge și o bere. Așa ești tu, cu cuvintele la tine. Dar eu dau și berea, iar de Valentine’s Day vei avea și statuie. Pe 14 februarie, eu aleg din miile de posibilități de cadouri de Valentine’s Day pentru el și îți fac o statuie. La propriu.  Soția mea nu se va supăra, îi ridic și ei una de 8 Martie.

Va fi micuță statuia MiniMeCraft, dar va avea chipul tău și îmbrăcămintea casual, cum îți place ție. happy-manO statuie MiniMe, cu tine cum ți-ai fi dorit să fii. Și încă îți dorești. Așa te văd eu: mândru, surâzător, casual, cu sacoul de raiat sau piele, cu cravata nici desfăcută, nici să te sugrume, cu mâinile în buzunare și atitudinea de bărbat pe picioarele lui. E un fel de mesaj că poate ar trebui să renunți la a fi subaltern, dar și la visul de a avea propria afacere și proprii angajați. Ție îți stă bine ca free lancer: să lucrezi pe proiect și să fii plătit bine pentru asta. Să știi că ești bun, așa cum eu știu deja.

De când am descoperit figurinele personalizate MiniMeCraft mi-am propus să fac una. Iar prima va fi a ta. Urmează soția mea, abia apoi eu. Asta ca să vezi ordinea priorităților. E ciudat că-ți dau cadoul de Ziua îndrăgostiților, dar ziua ta e abia în august, nu mai am răbdare până atunci.

Dacă citești postarea asta vei înțelege de ce ți-am făcut 2 fotografii aseară: față și profil. Dacă nu, vei afla peste două săptămâni. Nu am cum să dau greș, va reuși să te surprindă și să te vezi așa cum te văd eu: un om de succes.

MiniMeCraft-Banner2---300x250px-1

Mi-ar plăcea și mie un astfel de cadou. Vouă, nu? E mai tare decât un autoportret.