Vine primăvara, dăm jos din textile și punem altele noi și ușoare. Stilate, în ton cu noile tendințe de sezon. După ce le etalăm trei luni, vine vremea să le dăm și pe ele jos și să facem loc textilelor cu adevărat ușoare, dar mai ales vesele. Colorate. Pline de viață și idei.

Dar, degeaba am eu idei, dacă nu am cum să le pun în practică. De exemplu, ideea mea colorată pentru sezonul cald 2016 este să port tricouri vopsite de mine personal. Pare fun, nu prea greu și cu rezultate spectaculoase.  Un drum la magazin și te apuci de treabă!

cDar ce te faci când locuiești într-un oraș mic, unde abia sunt câteva magazine de cartier cu de-ale gurii, în niciun caz cu materiale de pictat pe îmbrăcăminte. Cauți culori textile și dai de un site care are  peste 20 de ani de experiență in domeniul comertului cu materiale pentru pictura: Colorit.ro. În permanentă legatură cu clientii plin de idei, ca mine, ei au ajuns să înțeleagă exact nevoile lor, și-au imbunatatit cunostintele in acest domeniu si au scos la comercializare produse bune și ieftine. Mai mult, se oferă consiliere gratuita : în cazul în care nu stii cum să folosești un anumit produs sau nu știi ce produse să alegi pentru proiectul tau, iti oferă cu drag consiliere gratuita telefonic (la numarul pentru detalii tehnice) sau prin formularul de contact.

Iată mesajul lor: Suntem siguri ca putem sa iti oferim, pe langa cele mai bune produse de pe piata, si servicii excelente care sa te faca sa te simti asa cum esti: special! 🙂

RoArt Distribution este unic importator si distribuitor in Romania al marcilor: Lukas, Nerchau, Sennelier, Raphael, Renesans, Isabey, Iwata, Tintoretto, Harder & Steenbeck, Jacquard, Sculpey si altele.

Contactul permanent cu producatorii interni si internationali prin participarea la targuri interne si internationale de profil, grija pentru selectarea produselor cat mai adecvate nevoilor clientilor, seriozitatea si viteza cu care acestia sunt serviti, sunt prioritatile noastre. Toate aceste calitati ne-au adus reputatia de furnizor stabil si serios, RoArt Distribution S.R.L. detinand pozitia de lider pe piata on line de materiale pentru pictura. 

In situatia in care produsele cumparate nu se ridica la nivelul asteptarilor tale (din diverse motive), ai la dispozitie 30 de zile in care poti sa schimbi produsul sau sa primesti banii inapoi. Ca sa poti beneficia de aceasta garantie, produsul trebuie sa nu fie deteriorat si sa aiba urme de uzura. In aceasta situatie cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.

Da, te poți simți special cu niște haine personalizate. Și să faci un astfel de cadou este o alegere foarte bună. Gândește-te la lucrurile pe care tu însuți ți-ar dori sa le primești. Un tricou colorat cu chipul tău, sau imbracaminte, incaltaminte, accesorii, poșete, cam pe orice suprafata ce suporta un strop de culoare.

Colorarea ”textilei” ar putea fi o idee bună pentru un seminar, un curs pentru copii și de ce nu și pentru adulți. Ar ieși un atelier colorat, plin de veselie, umor și cunoaștere reciprocă. Poate fi o activitate de făcut în familie, un timp de calitate petrecut cu copiii, din care aceștia să învețe ceva: să facă activități utile care sunt și foarte fun.

Advertisements