Tags

,


 

6Știam eu că TVA-ul ăsta redus va fi introdus de comercianți în oferte! Am căutat și am găsit: în ianuarie primești TVA înapoi, sub formă de voucher cadou. E promoția din această lună de la Diablos Computers, magazinul online importator direct de calculatoare second-hand, monitoare LCD TFT second hand, imprimante second hand  servere second hand, componente second-hand, laptopuri second handworkstation second hand ,  touchscreen, imprimante, servere la cele mai ieftine preturi si cele mai atractive oferte.

Toate produsele de pe acest site sunt refurbished sau second hand. De ce să cumpărați un computer second-hand?

1.Datorită prețului, mult mai mic.

2. Garanției oferite de importator. Cu o mare experiență în domeniul IT&C, SC Diablos Computer SRL a dat dovadă de seriozitate față de clienții săi, echilibru pe piața de profil și profesionalism.

3. Posibilitatea achizitionarii produselor în 5 rate fara dobândă, cu un card avantaj. Se poate comanda online sau se poate achiționa produsul din magazinul situat in Zona Brancoveanu – Budimex .

4. Prețului mic pentru licențe. Firma  este acreditată “Microsoft Registered Refurbisher”. Acest program Microsoft permite unor firme importator calculatoare cu licenta win7 OEM (calculatoare second hand care au mai fost licentiate in trecut si au deja un stick xp pro/windows 7 aplicat ) sa fie relicentiate la un pret mult mai mic decât in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Pentru calculatoare sh cumparate de la Diablos o licenta windows 7 home costa doar 89 RON , iar windows 7 pro costa 159 ron.

5. Transportul gratuit în anumite localitati din tara (peste 5000 de  localitati) .

6.Site modern cu preturi si stocuri actualizate in timp real.  Ai la dispozitie prezentari complete ale produselor, numeroase fotografii de calitate, precum si opiniile clientilor care au cumparat si folosesc deja produsele din ofertă.

7.Cel mai important: reducerile dese. Luna aceasta, de exemplu, ianuarie 2016, firma îți face cadou TVA-ul, adică îți dă un voucher cadou pe care poți să-l da cuiva sau să-l folosești la cumpărarea altui produs.

banner_mic_TVA_INAPOI

8. 10% discount pentru elevi si studenti.

Vino in magazinul nostru cu carnetul de elev sau student vizat si iti dam 10 la suta reducere la orice produs . Nu esti din Bucuresti? Nu-i numic . Trimite pe email la adresa: office@diabloscomputer.ro o copie dupa buletin + carnet student/elev si iti oferim 10 la suta reducere pentru orice produs comercializat pe acest site. Spor la cumparaturi.

9. Extragaranție de retur: In primele 30 de zile de la cumpararea  produsului se oferă posibilitatea rambursarii integrale a banilor daca produsul respecta conditiile minime  de garantie.

10.Primești puncte de fidelitate, care se transformă în bani, la o nouă achiziție.