Acesta:

Palton Adria-350x425

Pe ăsta îl vreau. Știu că citești aceste rânduri, că ești un moș modern, care vede și mesajele puse pe Internet, că îți plac blogurile și blogării, că sunt și ei clienți de-ai tăi. Dacă vrei să mai cred în tine, să mă bucur de aceste sărbători de iarnă, să simt căldură, la propriu, adu-mi acest palton.

Am muncit tot anul pentru un moment ca acesta. Când pot să-ți scriu să-mi aduci un palton superb, mult căutat, pe multe site-uri de haine pentru damă. Știam că e acolo, că-l voi găsi și l-am descoperit pe site-ul Look Tora. E comercializat într-un magazin din România noastră, deci nu te trimit în vreo țară exotică sau petrolieră după el. E din bumbac, nu din blană, deci nicio creatură nu a fost sacrificată. E elegant și feminin și se potrivește foarte bine cu ghetuțele pe care mi le-a adus mai tânărul Moș Nicolae. Poți să-l comanzi și online, cu transport gratuit la o comandă așa specială.

Este un palton Adria. de culoare gri, din noua colecție. Un produs elegant si deosebit ca structura. Se inchide in jurul gatului cu un nasture in contrast si cu cordon lat in talie, are buzunare pe partea din fata si este captusit cu vatelina. Acesta, da?  Ne-am înțeles? Să nu fie altul și nici nu are cum, deoarece looktoramagazin.ro este unic distribuitor al brandului Look Tora in Romania și garanteaza originalitatea produselor. Moșule, acum să-ți spun despre brandul look Tora, ca să știi să duci și altor femei paltonașe, rochii, fuste, sacouri, poncho-uri și geci.

Look Tora este un magazin de Producator deschis în Brașov și extins în mediul online pentru a permite accesul la shopping pasionaților de modă din toată țara. Toate colecțiile sunt originale și produse de catre firma noastră. Colectiile sunt actualizate in pas cu tendintele din moda, iar caracterul distinctiv de promovare il reprezinta diversitatea produselor comercializate. Brandul Look Tora se evidențiază prin tinute pline de inspiratie, ce pot fi accesorizate foarte usor si asigura o tinuta impecabila pentru orice eveniment.

Look Tora a fost fondat în 2010 și își propune să devină în scurt timp un nume de referință în zona shoopingului online. O caracteristică distinctivă o reprezintă fidelizarea clienților prin informarea lor permanentă și personalizată cu privire la produsele aflate în magazin, raportată la preferințele și caracteristicile specificate de cumpărător în fișa de membru.

Hainele disponibile în magazinele Look Tora care sunt situate in Brașov, Str Iuliu Maniu nr. 36 și Str Zizinului nr.1 , dar pot fi achiziționate și online. Plata poate fi efectuată atât cu cardul, cât și numerar, la destinație. Comenzile din Brașov beneficiaza de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Echipa Look Tora vă stă la dispoziție pentru informatii suplimentare prin intermediul formularelor din rubrica contact.

looktora magazin