Vorbisem in ultimul timp tot mai des despre cadouri, nu doar pentru ca eram in preajma unei sarbatori crestine; ci pentru ca ne place sa daruim cadouri deosebite si dorim ca sa venim cu idei noi, frumoase, pentru cititorii nostri si nu numai, incat acestia sa priveasca un cadou ca un simbol de recunostinta, prietenie sau dragoste. De cele mai multe ori cand este vorba de o zi aniversara unii oameni sunt neinspirati si nu stiu ce cadouri sa aleaga pentru sarbatorit sau sarbatorita. Am gasit un magazin cu o multime de posibile cadouri, o librarue crestină.

Libraria Maranatha a fost lansata la inceputul anului 2012 si are un scop umanitar. Veniturile obtinute din vanzarea de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine sunt directionate pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, batranii strazii, etc.  In aproximativ 4 ani de zile Libraria Maranatha a devenit cea mai mare librarie crestina online din Romania, dispunand de un depozit propriu si peste 11 000 de produse pe stoc.

Astfel, la Libraria Crestina Maranatha veti putea gasi la cele mai bune cărți religioase, iar una dintre editurile care au mare succes este Editura Cartea Crestina, care va ofera: Biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii, Biblia pentru copii, cadouri crestine, cartea crestina.:

toata gama de carti crestine: romane crestine, carti crestine pentru copii, carti crestine pentru femei, comentarii biblic, jocuri si activitati biblice, etc;

Biblii: Biblia cu concordanta si explicatii, Biblia de studiu pentru o viata de plina, Biblia Thompson, Biblia Planului Profetic, Biblii din piele, etc;

cadouri crestine: agende crestine, calendare crestine, brelocuri crestine, tricouri crestine, cani inscriptionate cu mesaj crestin, tablouri crestine, etc.

Veniturile obtinute din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine vor fi directionate catre cazurile umanitare in care este implicata asociatia  umanitara.