Teatrul Toma Caragiu Ploiesti va gazdui vineri, 16 octombrie, de la ora 18.30, in sala teatrului, cea mai recenta premiera a sa, spectacolul My Fair Lady, dupa textul si versurile lui Alan Jay Lerner.

My Fair Lady este un musical, inegalabil in stralucire, inspirat de mitul lui Pygmalion, de libretul operetei compuse de Frederick Loewe si, nu in ultimul rand, de piesa de teatru a lui G. B. Shaw. Un profesor de fonetica se indragosteste de indaratnica sa eleva, o florareasa, pe care o transforma dintr-o femeie simpla, lipsita de educatie, intr-o adevarata doamna.

Regia, scenariul si lightdesign-ul spectacolului sunt semnate de Alice Barb, iar scenografia de Viorica Petrovici, Alice Barb si Ovidiu Pascal. Din distributie fac parte: Calina Epuran, Silviu Biris, Ion Radu Burlan, Karl Baker, Romeo Zaharia, Dana Vulc, Manuela Alionte Frincu, Mihaela Dutu, Petty Musa, Rodica Alexandru, Lucian Vasilescu, Razvan Hanganu, Robert Anton, Baletul Majestic, Baletul Rebel, Corul Colegiului „Carmen Sylva” Ploiesti.

Durata spectacolului: 3h, cu pauza.61294-3_L

Advertisements