Organizația Umanitară CONCORDIA va aduce împreună peste 800 de copii, tineri, voluntari și prieteni la Festivalul „Vis de Vară” care va împlini 20 de ani la ediția din acest an. Evenimentul va avea loc mâine, 29 august 2015, începând cu ora 14:00, la FERMA PENTRU COPII din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova.
Pentru că fiecare dintre noi a trăit în lumea poveștilor și a visat cândva la o lume a dulciurilor, nu mai puțin de 120 de figurine vor transforma Ferma într-un tărâm al copilăriei, al înghețatei, acadelelor și prăjiturilor.
Acest lucru s-a datorat susținătorilor CONCORDIA și iscusinței voluntarilor, copiilor, tinerilor, educatorilor și coordonatorilor care au pregătit în cel mai mic detaliu decorațiunile acestui festival.
Copiii și tinerii, voluntarii și prietenii CONCORDIA, invitați de seamă din România și Austria, vor urmări momente artistice pregătite de cei mai talentați copii și tineri care au dat naștere Toboșarilor, Tarafului și Corului CONCORDIA, precum și Formației Big Band. De asemenea, dansul de societate și un muzical nu vor lipsi din programul evenimentului.
Cei prezenți pot participa la ateliere, dar și la jocuri pentru pitici. Escalada, army, atelierul de animație, conul buclucaș, trambulina sunt doar câteva jocuri la care invitații se pot întrece. Într-o atmosferă de sărbătoare, participanții vor dansa și vor petrece cu voie bună lângă focul de tabără.