Tags

, ,


– Mami, vreau jocuri cu pingiuni. Mami, vreau jocuri cu pescuit. Ba nu, cu parcat. Acum vreau cu ninjago…

Cine are copil de patru, cinci sau șase ani, care încă nu știe literele dar se joacă pe calculator mă înțelege foarte bine. Mai ales dacă este genul de băiat iute, care se plictisește repede. Din 10 în 10 minute mă cheamă să-i dau căutare pe google diverse tipuri de jocuri.
Și mă mai cheamă să-i spun dacă e cu bani sau fără. Că știe lecția: nu dăm bani pe jocuri online la un site pretențios, când ele pot fi găsite gratis pe un site similar, dar care este gratuit. Și unde există jocuri cu toate animalele, mașinile și personajele animate posibile. Acest site este xjocuri și este prima mea alegere când vine vorba de lăsat copilul pe calculator.

În primul rând, jocurile sunt chiar pentru copii, adică cu personajele simpăticuțe, care fac lucruri bune și nu din cele rele, cum găsim pe alte site-uri. În al doilea rând, personajele sunt moderne, adică din cele mai noi filme și seriale de pe canalele de desene animate. Odată lăsat copilul pe acest site, pot sta liniștită mai mult timp, fără a fi chemată să mai tastez ceva. Oricum, mai mult de o jumătate de oră pe zi nu are voie cu ochii în ecran. Iar când va începe școala, doar o jumătate de oră am negociat.

logoIdeea este că ai noștri copii trebuie să navigheze în siguranță pe Internet, să vină în contact cu site-uri sigure, fără capcane. XJocuri.com este un portal de jocuri online gratuite. Aici veti gasi o gama larga de joculete flash dar si unity 3d adunate de pe cele mai populare site-uri de gaming online. Site-ul conține sute de joculete pentru copii de toate varstele de la cei mici de 3, 4 sau 5 ani, pana la cei de 6, 7 ani sau mai mult. Este limpede ca, copiilor le plac desenele animate si jucăriile, iar aici vor găsi personajele de pe canalele pentru copii precum Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon, Kids co sau alte programe de televiziune pentru copii. Sunt și versiuni de jocuri pentru fete, și pentru băieți, cu Violetta, Hannah Montana, Scooby Doo, Ben 10, Monster High dar și o mulțime de joculete cu personaje din filme si povesti pentru copii cărora le plac poveștile, precum Cenușăreasa, Alba ca Zăpada, Frumoasa și Bestia, Shrek, Motanul Încălțat sau alte filme celebre.