Sambata, 29 august, sute de rideri vor porni in a 2-a editie a maratonului Livada cu Ciresi, organizat de Adrian Nitu, ciclist de performanta si echipa MPG, coordonatoarea intregului sistem Riders Club.

V-am pregatit trei trasee atractive: unul Scurt, de 15 km, disponibil incepatorilor si copiilor, unul Standard, de 30 km, pentru riderii care doresc sa guste din plin frumusetea zonei, dar si Epic, de 44 km, care ofera un test de adrenalina dar si de rezistenta celor mai competitivi dintre rideri. Pe aceste trei rute se vor desfasura nu mai putin de 37 de curse, impartite pe 4 niveluri si 7 categorii de varsta.

Tura Scurta este destinata riderilor de nivel 4, mai putin experimentati, ce vor alerga intr-o cursa de Agrement, dar si participantilor care au sub 14 ani. Pentru inscrieri sunt disponibile urmatoarele curse:
Competitiv Masculin Nivel 4 – pentru categoriile de varsta 6-9 si 10-13 ani
Competitiv Feminin Nivel 4 – pentru categoriile de varsta 6-9 si 10-13 ani
Agrement Open.
Tura Standard este destinata participantilor de peste 14 ani. Acestia vor parcurge 2 ture de 15 km si au la dispozitie urmatoarele curse competitive:
Masculin | Nivel 4, Masculin | Nivel 3, Feminin | Nivel 4, Feminin | Nivel 3 pentru categoriile de varsta 14-19, 20-29, 30-39, 40-49 si 50+ ani
Masculin | Nivel 2, Feminin | Nivel 2 pentru categoria de varsta 14+
Tura Epica este si ea destinata participantilor de peste 14 ani. Acestia vor parcurge 2 ture de 22 km si au la dispozitie urmatoarele curse competitive:
Masculin | Nivel 1, Feminin | Nivel 1 pentru categoria de varsta 14+
Masculin | Nivel 2, pentru categoriile de varsta 14-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50+
Masculin | Nivel 3, Feminin | Nivel 2, Feminin | Nivel 3, pentru categoria de varsta 14+
Indiferent de tura la care va veti inscrie, distractia este garantata! Mult succes in competitie!
MPG © 2014. Toate drepturile rezervate. http://mpg.com.ro
v. #9afdd3 (23 Iulie 2015 00:19)
Contact Declaratia de confidentialitate Termeni si Conditii
Sunteti nerabdatori sa reveniti pe unul dintre cele mai apreciate trasee din 2014? Atunci nu puteti rata a 2-a editie a maratonului Livada cu Ciresi, eveniment ce va avea loc pe 29 august, la Paulesti, in apropiere de Ploiesti. Indiferent de traseul pentru care veti opta, va pregatim o experienta de concurs echilibrata care va fi atat pe placul incepatorilor cat si a celor mai competitivi rideri.

Pachetul competitional include urmatoarele:
Tricou de eveniment;
Numar de eveniment & coliere | Cip unic de cronometrare;
Medalie de participare;
Portie de paste Barilla, in sos Barilla;
Doza Ciuc Natur Radler (doar pentru adulti), oferite la finalul competitiei;
O sticla de Gatorade, oferita la finalul competitiei.
Printre serviciile evenimentului, incluse si ele in pachetul de concurs se numara urmatoarele:
Marcaj profesionist si cronometrare digitala cu cip de unica folosinta;
Interventie de urgenta cu ambulanta si ATV;
Puncte de alimentare cu apa, fructe de la Abbara, napolitane de la Alka, glucoza Boromir, energizant s.a.;
Asistenta mecanica la start;
Spalarea bicicletelor;
Fizioterapie / masaj de recuperare oferit de ASFR;
Vestiar si garderoba;
Foto la punctul de start/finsih si pe traseu.
Premiile in bani care vor fi acordate pentru castigatorii curselor competitive ajung pana la 600 de lei in cazul locului 1 / nivel 1 / masculin. De asemenea, cei care vor ramane pana la sfarsitul evenimentului vor participa la tombola evenimentului, unde au ocazia sa castige produse oferite de sponsorii si partenerii concursului.

rovocarea de pe malul Teleajenului. Livada cu Ciresi revine intr-o noua editie! Concursul va ofera o combinatie frumoasa de drumuri, poteci, portiuni solicitante, dar si de viteza astfel incat sa aveti o experienta pe masura. Formatul este adaptat pentru toate capacitatile iar in urma numeroaselor aprecieri la adresa traseelor, parcursul cursei va ramane acelasi si in 2015. Astfel, va asteapta 3 trasee: Scurt, cu lungimea de 15 km, disponibil incepatorilor si copiilor, Standard, de 30 km, pentru riderii care doresc sa guste din plin frumusetea zonei, dar si Epic, de 44 km, care ofera un test de adrenalina dar si de rezistenta celor mai competitivi dintre rideri.

“Unul dintre principiile pe care doresc sa le promovez este ca ciclismul sa poata fi practicat de oricine, indiferent de pregatirea sa fizica. Ii incurajam pe toti sa incerce si sa guste din placerea pedalatului in natura”, a spus Adrian Nitu, coordonatorul evenimentului, ciclist de performanta.

Realizat de Adrian Nitu, ciclist de performanta, cu sprijinul echipei MPG, Livada cu ciresi este un eveniment care rupe monotonia turelor fara diferenta de nivel si surprinde prin varietatea si accesibilitatea experientei oferite de traseul ales cu atentie.

Advertisements