Tags

,


Un prieten bun, un fost coleg de facultate, şi-a deschis recent o pensiune în valea Doftanei. Nu s-a gândit cât îi va fi de greu, la câte lucruri trebuie să se gândească şi să se asigure că sunt potrivite pentru o afacere reuşită. Era convins că va fi exact ca acasă la el. Numai că acasă nu spală lenjeria de pat în fiecare zi.

Ştiu, pare frivol, dar este un aspect important. Nici eu nu m-aş fi gândit că nu pot cumpăra cearşafuri normale, de la orice magazin, ci profesionale, speciale pentru hoteluri şi pensiuni. Care rezistă la spălări dese, la temperaturi înalte şi care îşi păstrează prospeţimea şi calitatea. La fel şi cu feţele de masă, prosoapele, halatele, pernele sau pilotele. Nu poţi să cumperi ceva de proastă calitate, iar după câteva săptămâni să cumperi altele. Dai faliment.
Prietenul meu nu a dat faliment, dar a păţit-o. După ce a investit în lenjerii cumpărate de la un hipermarket, s-a lecuit. După zeci de spălări au ajuns de nefolosit, şi-au schimbat culoarea şi consistenţa. Iar la chestionarele din carneţelul cu impresii, pe care turiştii îl completau la plecare, apărea mereu această sesizare: cearşafuri vechi şi murdare. Ori ele erau aproape noi! Abia atunci s-a gândit să apeleze la profesionişti şi să refacă stocul de lenjerii.

Nu a mai umblat zile întregi în magazine şi nu a mai cerut informaţii unor vânzători care nu ştiau prea multe detalii despre marfa pe care o vindeau. Făcuse deja asta, prima dată.
A apelat la Internet şi a găsit lenjerii online pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro, cu promoția fantastică Summer Black Week: lenjerii 1+1 Gratis.

Iată oferta lor de vară:
1

In promotia 1+1 GRATIS intra toate produsele din categoriile insemnate cu 1+1 GRATIS! Puteti combina in aceeasi comanda 2 sau mai multe modele diferite, din categorii diferite si cu preturi diferite! Daca modelele alese de dumneavoastra au preturi diferite veti achita doar produsul/produsele cu pretul mai mare!

Aici a găsit cea mai bună şi ieftină soluţie pentru amenajarea pensiunii, oferită de un personal specializat şi cu experienţă în domeniu. Prietenul meu sau mai bine zis proprietarul de pensiune este mulţumit de lenjerii. Şi e un pic mai relaxat. A învăţat şi o lecţie: să nu cumpere lucruri de la magazine universale, ci de la cele specializate.
Primul outlet de lenjerii de pat din Romania – cele mai mici preturi si cele mai bune produse.
Primul outlet de lenjerii de pat din Romania s-a deschis! Chiar de la inceput am promis ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va aduce cele mai frumoase modele de lenjerii de pat la cele mai mici preturi! Pana in prezent ne-am respectat promisiunea fata de peste 100.000 de clienti!
Cele mai mici preturi garantat! Calitate garantata 100%!