Chiar așa se numește: service.
Masina de spălat se poate strica oricând, iar defecțiunile sunt extrem de variate și complexe. E posibil sa nu mai centrifugheze, sa nu mai incalzeasca apa sau sa se rupa cureaua, sa faca un huruit in special la stoarcere sau poate avea probleme cu evacuarea apei… Nu intrati in panica, acestea sunt defecte comune care apar frecvent la masinile de spalat! Dar mai sunt și mașinile de spălat deștepte, cu programare, iar aici defecțiunile pot fi de soft, foarte complicate. Dacă la schimbat un furtun sau pornit un motor se mai pricepe și bărbatul din casă, la partea electronică deșteaptă trebuie să apelezi la un service de reparatii masini de spalat

Diagnosticarea masinii de spalat se face gratuit, iar daca defectul este minor reparatia se face pe loc. In cazul unui defect major, diagnosticarea și reparația ar putea fi făcute la sediul firmei. Cel puțin așa lucrează firma de reparatii masini de spalat Bucuresti la care am apelat eu. Aceștia oferă garanție, schimbă piese, curăță mașina și dau sfaturi pentru întreținerea ei. Dacă vrei să verifici dacă se pricep la problema pe care o ai tu, poți să-i contactezi pe internet și să le adresezi întrebări.
Specialiștii oferă reparatii autorizate masini de spalat rufe (ORICE marca si model, ORICE defectiune) la domiciliul clientului, prin servicii rapide si de calitate (interventii atat mecanice cat si electronice). Personalul este calificat si reparatia se executa profesional, folosind piesele de schimb originale aflate in permanență asupra echipelor din teren.
Apelează cu încredere la un service pentru masini de spălat. Oricum ai da-o tot te va costa mai puțin decât o mașină nouă!

Advertisements