Tags

,


Cum ar fi viața noastră fără roți? Uitați-vă măcar un minut, dacă nu cinci minute la filmulețul de mai jos, care prezintă visul unui om care își închipuie că trăiește într-o lume în care nu se mai fabrică roți. Totul e greu, lucrurile simple devin complicate, iar plăcerea dispare sub greutatea produselor.

Nu-i așa că nu v-ați gândit la asta? Că sunt niște lucruri mici care pun lumea în mișcare?
Filmul TENTE, “Lumea în mișcare”, vă oferă răspunsuri la aceste întrebări, și este un câștigător a diverse premii internaționale de TV și film.

V-am captat atenția? Nu v-ați gândit niciodată cum ar fi cărucioarele de la hipermarketuri fără roți? Normal că nu, doar s-au gândit alții. Profesioniștii, cei care au dezvoltat role pentru toate obiceiurile zilnice ale omului. Dar știți cine altcineva ar trebui să se gândească la asta?Și nu o face întotdeauna, ba chiar a devenit o regulă, în țara asta? Administratorul de magazin. Să vă explic de ce.
De câte ori nu ați fost într-un hipermarket și v-ați luptat cu un cărucior cu roțile blocate, înfundate de mizerie, care mergeau încotro doreau ele, nicidecum unde le dirijai tu? Sau care, ca să se miște, trebuie impinse de niște brațe vânjoase. Iar dacă ai și un copil după tine, terapia prin shopping devine o criză de nervi. Nu ar fi mai normal ca aceste cărucioare să se deplaseze aproape singure, să le poți împinge doar cu degetul, oricât de grele ar fi?

Da, cărucioarele obosite sunt un motiv să nu mai intri intr-un magazin, iar unele vioaie sunt un motiv să revii. Șefilor de magazine cu cărucioare înțepenite le recomand să studieze cate opțiuni au, cât de simplu este să faci un cărucior funcțional, din nou. Vezi aici cum a ajuns mobilitatea să fie motto-ul unora.

Better Mobility. Better Life.
Acela este motto-ul nostru. Este ceea în ce credem și pentru care lucrăm zi după zi. Peste tot în lume angajații noștri își asumă responsabilități pentru a se asigura că lumea a făcut un pas înainte. Ei fac acest lucru cu o convingere și dedicație totală.
Misiunea noastră
„Mobilitatea este esențială pentru o societate modernă și pentru toți indivizii ei. Noi la TENTE aducem contribuția noastră pentru îmbunătățirea vieții oamenilor,modul în care lucrează și condițiile de muncă. Transparența este o caracteristică de-a noastră. Suntem cinstiți și deschiși despre obiectivele noastre, valorile și abordările noastre, procesele și succesele. Această transparență duce la un parteneriat bazat pe încredere cu clienții și furnizorii noștri. Suntem un partener de încredere pentru role și roți și pentru procesele asociate, sisteme și soluții”. Tot timpul lucrăm azi pentru ziua de mâine. Scopul nostru imperativ: „TENTE va rămâne profitabil în mod durabil dacă vom continua să avem clienți satisfăcuți”.

Este atât de simplu să rezolvi o problemă și să faci cumpărăturile mai ușoare. Clienții nu ar mai obosi, nu s-ar mai certa când se lovesc unii pe alții cu masivele cărucioare, iar un client care s-a simțit bine cu căruciorul tău va reveni în magazinul tău!

Advertisements