In perioada 6 – 10 aprilie, cu ocazia programului Scoala Altfel, AFI Palace Ploiesti a pregatit pentru elevii judetului Prahova, un program complex, plin de activitati educative si recreative.
53573-sap_L

Timp de cinci zile, in intervalul 10:00 – 18:00, elevii claselor I-XII vor fi invitati sa participe la ateliere tematice, demonstratii si numeroase alte activitati printre care, ateliere de pictura, modelaj, quilling, brutarie si patiserie, creatie florala, make-up, hairstyle, design vestimentar, instruiri pentru prevenirea si stingerea incendiilor, demonstratii de dans popular si multe alte evenimente interactive.

Partenerii programului din acest an sunt Inspectoratul Școlar, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, Inspectoratul Județean de Poliție, Liga Studenților de la Facultatea de Petrol și Gaze Ploiești, Cora, Atelierele Ilbah, Moving Express.

Cei de la Atelierele Ilbah vor organiza de luni până joi ateliere de make-up, hair-styling, creație florală, design vestimentar și consiliere, astfel, cei interesați, au posibilitatea să aleagă din variantele propuse. De asemenea, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și a Inspectoratului Județean de Poliție, în AFI Palace Ploiești vor fi organizate o serie de activități cu ajutorul cărora elevii vor afla informații despre intervențiile efectuate în situații de urgență precum și felul în care, de exemplu, se prelevează amprentele.

Copiii vor descoperi în AFI Palace Ploiești un punct de informare preventivă, costume de pompieri, o autospecială pe care o pot explora în parcarea centrului comercial și multe alte surprize. În plus, luni vor putea asista la un un exercițiu demonstrativ de descarcerare.

Pentru iubitorii de sporturi și dansuri, AFI Palace Ploiești a pregătit luni, între 12:00 – 14:00 un program special de demonstrații arte marțiale pentru copii, susținut de trupa Kokki din Cornu, precum și demonstrații de dans popular.

Parte a programului oferit în cadrul săptămânii altfel, Liga Studenților de la Facultatea de Petrol și Gaze Ploiești a pregătit pentru elevi traininguri de comunicate, teambuilding și voluntariat. Hypermarket-ul CORA va organiza special pentru programul “Școala Altfel”, ateliere de brutărie și patiserie, de luni până vineri între 10:00 – 12:00, în cadrul cărora, copiii vor avea astfel ocazia să învețe cum se prepară pâinea sau alte produse de patiserie.

Surprizele pregătite în cadrul programului Școala Altfel vor fi completate și de către Moving Express, prin susținerea unor ore de fitness împreună cu un instructor dedicat.

Nu în ultimul rând, Ploiești On Ice îi așteaptă pe copiii care vor alege să își petreacă timpul pe gheață, cu tarife speciale, aceștia având acces la patinoar cu doar 2 lei.

Advertisements