Lei de mare, ponei, cai, lame, şerpi, varani. Numere de iluzionism, jonglerii, levitaţie şi o familie de clowni pitici. Sunt doar câteva din surprizele pregătite de Circul Toredo, care revine la Ploieşti în Săptămâna Altfel.

Circul TOREDO va poposi la Ploieşti în perioada 2- 12 aprilie şi îşi va fixa cortul (care beneficiează de un sistem de ventilaţie şi de încălzire) în parcarea mall-ului Afi Palace.

Anul acesta artiştii au pregătit un spectacol aniversar, circul Toredo aniversând 60 de ani de existenţă.(în 1955, Nicolae Tutulică Toredo, fondatorul circului a avut primul spectacol).

Pentru că circul ajunge la Ploieşti în Săptămâna Altfel, artiştii vor avea câte patru spectacole zilnic: trei vor fi organizare pentru unităţile de învăţământ, iar unul pentru ploieştenii care doresc să petreacă o seară magică.

Artiştii Circului Toredo au mai pregătit o surpriză pentru elevii ploieşteni: clasele care vor veni la spectacol vor participa la o tombolă specială. Clasa câştigătoare va primi din partea conducerii circului 1000 de euro, bani care vor putea fi folosiţi pentru modernizarea sălilor de clasă sau pentru diverse activităţi ale copiilor.

Advertisements