Tags

,


Poți să ai o carieră în industria videochat-ului. Așa suna un anunț pe Internet căruia, inițial, nu i-am dat importanță. recunoașteți, nu este primul post pe care să îl iei în considerare când îți cauți de lucru. Mai ales când ai avut funcții de conducere, ai făcut o facultate, ai făcut cursuri postuniversitare. Videochat-ul este ca și modelling-ul, mi-am zis. Ai nevoie de aspect și o conversație inteligentă, nu de coate tocite pe bănci de facultăți.
Iar când vezi un anunt de angajare la un studio de videochat nu te poti gândi decât că nu e pentru tine, chiar dacă se plătește bine. Nu mai ești tânără, frumoasă și dispusă să-ți dai hainele jos și nu mai ai ce căuta în acest domeniu. Cine crede sau spune altceva se amăgește sau minte. Apoi am dat click pe site-ul care promitea un post de coordonator de echipă într-un studio de videochat și am găsit un material despre acest job, de trainer. Cu fișa postului, cerințe, sarcini, exact ca la orice post de conducere, de coordonare a unei echipe.
Pare ireal, dar trebuie să existe un coordonator de echipă și în acest domeniu. Care să știe marketing, să promoveze afacerea și pe cei care sunt implicați în ea. Ca să vedeți despre ce vorbesc vă prezint cerințele pentru acest post:

Iată candidatul ideal pentru a deveni un trainer videochat:

CANDIDATUL IDEAL:
Varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani;
Limba engleza – nivel avansat;
Abilitati de lucru pe calculator;
Studii absolvite sau studenta cu disponibilitate la program full-time;
Disponibilitate de a lucra noaptea;
Aspect fizic ingrijit;
Vesela, pozitiva, comunicativa;
Experienta in domeniu nu este obligatorie insa poate reprezenta un avantaj.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Responsabilitati:
– Acorda asistenta modelelor pe site-uri (suport tehnic, traduceri, consiliere imagine etc);
– Realizeaza sedinte foto cu modelele;
– Se implica in procesul de recrutare si promovare;
– Urmareste maximizarea incasarilor fiecarui model in parte.

Beneficii:
– Salariu fix, discutabil la interviu;
– Carte de munca;
– Concedii legale.

DESCRIEREA COMPANIEI:
Cel mai elegant, modern si profesionist studio de videochat din Bucuresti. Charm Studios se mandreste cu “high class interiors”, cu paleta de sedinte foto periodice dar si cu personal specializat in consiliere de imagine. Departamentul de training bine structurat si cu tenacitate implementat impreuna cu toate elementele de mai sus fac din Charm Studios un studio de videochat de elita in care fetele castiga intre 1000$ si 7000$ pe luna. Oferim suport tehnic non-stop, program flexibil, vacantele platite, activitati de team building-uri lunare. Site-urile profitabile si plata la timp constituie plusul de valoare atat al studioului cat si a echipei de management, training si suport care le asigura modelelor siguranta financiara dorita.

O descriere profesionistă, plină de acuratețe și profesionalism. Având în vedere că studiourile Charm sunt de cinci ani în industrie și că s-au impus pe piața de profil, lucruri pe care le-am aflat acum de pe site-ul lor, era si normal ca lucrurile să stea ca intr-o firmă mare și serioasă. Este o afacere și o oportunitate în cariera unei persoane ambițioase.
dacă mai aveți nevoie să vă convingeți, intrati pe site Charm Studios și discutați pe chat cu un trainer. Veți afla direct de la sursă tot ce aveți nevoie.