Tags

,


M-a întrebat ce vreau de 8 Martie. Îl bănuiesc că s-a gândit vreo săptămână, apoi si-a dat seama că nu mă mai bucur nici la flori, nici la animăluțe de pluș ori bomboane. Nu mai am nici 16 ani, nici 22, ci 30 de ani, vârsta la care sunt mult mai interesată să creez ceva pentru mine, nu să achiziționez bunuri materiale. Nu să îmi umplu casa vreau, ci mintea și viața.
Sunt genul de om care vrea să învețe din orice. E un curs de pictat haine, mă înscriu! Cineva face o lecție de yoga pentru copii, îmi iau micuții și mă duc! Am luat zeci de cursuri prin corespondență, am multe diplome și un CV impresionant. Așa am ajuns să îmi croiesc singură haine, să mă tund și chiar să-mi fac masaj. La picioare, desigur. Știu chiar și limbajul semnelor, nu știi când e nevoie. Mă mai amuz uneori în metrou, când întâlnesc grupuri de surdo-muți care ”vorbesc” între ei cu degetele. Am urmat cursuri de pictură, iar anul trecut pe vremea asta, soțul mi-a luat un șevalet. În înțeleg de ce anul acesta nu mai are idei.
M-am gândit să-l ajut. Nu de alta, dar ar fi venit cu un buchet cu 99 de flori, cum l-am auzit vorbind la telefon cu un prieten de-al său. Așa că am amintit de cursuri de manichiura, că nu am făcut, că aș vrea, dar nu știu unde, că parcă era un site Diamond Nails, dar trebuie să caut. Și m-am făcut că-mi văd de treabă.
hirlevel_video_boxIar el a prins ideea din zbor, a căutat cursurile, le-a găsit pe site-ul unghiilor de diamant și mi le-a oferit cadou de 8 martie. Când am citi descrierea și în ce constă pachetul m-am dat seama că se potrivește foarte bine cu pictura învățată anul trecut, culorile mele acrilice și miile de modele care mă așteaptă să le pictez.

In ultima perioada o noua tendinta in manichiura este tot mai cautata, si anume utilizarea unghiilor false. Unghiile Gel false, reprezinta o tehnica moderna de ingrijire si infrumusetare a unghiilor, de care tot mai multe femei se indragostesc iremediabil. Folosite intr-un mod corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza sanatatea unghiilor dumneavoastra naturale. Diamond Nails va pune la dispozitie cursuri deunghii false pentru a va perfectiona in acest proces minutios si pentru a invata de la specialisti in domeniu. Va invitam sa alegeti: curs de manichiura si de unghii technice, curs de pictat cu gel, curs de pictat unghii false din acryl.

El mi-a ales un curs de pus unghii false iar eu am ales unul de pictat din acryl. Voi începe curând, iar până atunci mă documentez pe site-ul Diamond Nails, să am o bază.
Pentru insusirea meseriei este foarte important conosterea teoriei in mod aprofundat, dar dorinta nostra este ca cursantii nostrii prin orele de practica sa dobandeasca experienta suficienta . In cadrul orelor de practica cursantii nostrii folosesc materiale dezvoltate de specialistii Dimond Nails.

Atentie mare acordam, ca cursantii nostrii sa stie ce este necesar ca o afacere sa fie profitabila, clientii trebuie sa fie multumiti.Pregatim cursantii nostrii ca sa fie capabili si indepent sa insuseasca noi tehnici .

Alegerea si folosirea materialelor si a accesoriilor are o importanta primordiala,dar nu poate sa lipseasca nici creativitatea si entuziasmul din munca lor. Dezvoltarea profesionala o sustinem cu cursuri de perfectionari

Advertisements