Asociatia ProCampina, in parteneriat cu Primaria Campina, desfasoara, in luna martie, o serie de trei evenimente, in cadrul unui proiect intitulat “Prin sport alaturi de oameni”.
Despre primul eveniment, “8 Martie Altfel”, am scris intr-un articol precedent, asa ca ne vom axa pe celelalte doua actiuni propuse de ProCampina.
Asadar, pe 14 si 15 martie 2015, la Bazinul de inot ca avea loc “Master Campina 2015”, concurs de inot destinat adultilor de peste 25 de ani, din toata tara. Irinel Dumitrascu, presedintele asociatiei ProCampina explica faptul ca “acest concurs este de fapt un “Memorial Fridirich Schwing”, iar cei interesati pot gasi detalii despre modalitatea de inscriere pe site-ul nostru http://www.procampina.org sau in evenimentul publicat pe pagina de Facebook, programul competitiei urmand a se stabili, ulterior, in colaborare cu Asociatia Contratimp”.
Ultima actiune din luna martie este concursul “Special Olympics” , ce se va desfasura pe 27 martie. Aceasta este dedicata copiilor cu sindrom Down din toata tara, afiliati la Organizatia Special Olympics, institutie care se va si ocupa de partea tehnica a competitiei. “Actiunea urmeaza sa se desfasoare la Bazinul Didactic si intr-o sala de sport din oras, acestea fiind conditiile in care se pot manifesta copii speciali invitati la aceste “Jocuri Regionale Special Olympics Campina 2015”.
Obiectivul acestor manifestari organizate de ProCampina este acela de a veni in intampinarea nevoilor campinenilor (si nu numai) de a face sport si de a contribui la dezvoltarea turismului sportiv in municipiul Campina.

Advertisements