De Valentine’s Day, cuplurile ploieștene sunt așteptate în AFI Palace Ploiești, pentru a participa la o competiție inspirată direct din povestea Cenușăresei.
Astfel, pe 14 februarie, Cris și Vlad, îndrăgiții membri ai trupei LaLaBand, vor invita cuplurile prezente în AFI Palace Ploiești să participe la o competiție maraton, în cadrul căreia băieții vor trebui să găsească în timp record perechea de pantofi potrivită iubitei lor.
Vânătoarea pantofilor se va desfășura în intervalele 12:00 – 17:00, timp în care 50 de norocoși vor avea ocazia să își demonstreze iubirea și să aleagă modelul și măsura perfecte partenerelor de viață.
Astfel, cei înscriși în competiție vor putea opta pentru variantele puse la dispoziție de către magazinele partenere, printre care se numără CCC, ALDO, SALAMANDER, IL PASSO și ANNA CORI ALL SHOES.
Cei care vor reuși să aleagă pantoful perfect persoanei iubite, vor fi răsplătiți cu un voucher de 100 lei pentru a achiziționa acestora, perechea de pantofi mult visată.
În luna iubirii, îndrăgostiții vor avea ocazia să își răsfețe jumătățile în AFI Palace Ploiești cu o multitudine de cadouri surpriză puse la dispoziție de către centrul comercial.
Fie că vor opta pentru articole vestimentare, accesorii sau cine romantice, AFI Palace Ploiești va fi locul perfect pentru a sărbători zilele dedicate iubirii. Nici iubitorii de cafea nu sunt lăsați mai prejos, Zappa Club&Lounge, Gloria Jean’s Coffees, Filicori și TED’S oferind în perioada 12 – 15 februarie o băutură pe bază de cafea pentru orice cafea achiziționată.
În luna februarie, AFI Palace Ploiești a pregătit un program special și aduce ploieștenilor o serie de noutăți în materie de shopping și petrecerea timpului liber. Printre acestea se vor număra show-uri incendiare de street-dance oferite pe toată durata weekendurilor de trupa Insane Crew și invitații lor, în zona Downtown din centrul comercial.
Pentru detalii suplimentare și noutăți despre AFI Palace Ploiești, puteți accesa pagina de web http://www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook, AFIPalacePloiesti.