”Evită intermediarii, cumpără direct de la producători”.
Un sfat deștept, cu care suntem toți de acord, dar de care foarte rar ținem cont. Pentru că ne încurcăm în detalii. Că producătorul nu are magazin de desfacere în zona mea, că par mai frumoase la magazinul din colț sau la magazinul de prezentare din mall. Uităm însă că tot ce ne ia ochii se dovedește a fi mai scump, e un preț care se adaugă la valoarea produsului.

Sunt de acord: trebuie să vezi produsele, să le simți, să le pipăi și să le compari cu altele. Când vine vorba de haine și încălțări trebuie să le probezi. Eu nu îmi cumpăr niciodată asemenea produse din magazinele online. Nici mâncare, nici dulciuri sau medicamente. Dar mobilă îmi cumpăr.

Când spun cuiva că eu îmi cumpăr mobila online, nu mă crede. Că trebuie măsurători, privire de ansamblu, potrivire de culoare, verificare de material. Că nu poți face asta pe ecranul laptopului. Și atunci le spun vezi aici ce ne oferă un magazin specializat în vânzarea mobilei. Și află oferta de la Arta Mobilei, care este unul dintre cele mai vechi branduri din industria romanească de mobilă și care produce mobilier pentru bucătărie, dormitor, living, dulap uși glisante, mobilă baie, mobilă hol, mobilă dormitor copii, mobilă birou pc, canapele și fotolii comode tv.
Sunt pe piață din 2007, iar aparitia lor pe internet cu un magazin de mobila online vine în ajutorul clienților, oferindu-le posibilitatea de a-si alege pe îndelete mobilierul de care au nevoie, adaptat fiecăror standarde și dorinte.

f0252206b61ac6a5eef53df896c7465cLa Arta Mobilei, clienții au posibilitatea de a comanda direct in fabrica mobilierul dorit, evitând astfel intermediari și costurile  ascunse, având avantajul prețului care este mai mic cu cel putin 30 % față de prețul pieței.

Activitatea lor de bază constă in realizarea la comanda a oricarui tip de mobilier si tapiterie. Din 2007 pana in prezent, firma a realizat proiecte de amenajări pentru un numar considerabil de clienti, fie ei persoane fizice sau juridice. Si asta pentru ca, mai presus de orice, consumatorul a fost si este cel care contează.

Ok, ai înțeles ideea. Dar cum comanzi mobilă online?

Ca orice alt produs. Telefonic, folosind numerele de telefon din sectiunea contact, prin email sau prin coșul de cumpărături. Oricare dintre opțiuni veți alege veți primi imediat o confirmare a comenzii, care cuprinde:

-produsele comandate
-suma totala de plata pentru comanda plasata;
-timpul de livrare
-un cod de comanda
-numele si numarul de telefon al consilierului responsabil cu comanda dumneavoastra
-datele dumneavoastra de contact
-In cazul in care doriti mobila la comanda si aveti o schita proprie, puteti folosi formularul de comanda din sectiunea mobila la comanda.

Dacă totuși, nu vreți să faceți comanda fără să vedeți produsele, puteti comanda produse la sediul din Colentina , Sos Andronache , Nr 173 , Bucuresti , Sector 2 , Zona Carrefour Colentina, unde consultantii vă stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii si detalii referitoare la produse si la modalitatea de achizitionare a acestora. Și aici prețurile vor fi tot cu 30% mai ieftine, deoarece sunt direct de la producător.

Advertisements