Teatrul Toma Caragiu va invita sambata, 17 ianuarie si duminica 18 ianuarie incepand cu ora 19.00, in sala Teatrului Toma Caragiu, la concertul extraordinar GRANDI MAESTRI DELL’OPERA – o seara romantica, o invitatie de nerefuzat pentru iubitorii muzicii clasice!
Acest eveniment de gala va ofera sansa sa va bucurati de farmecul, talentul si personalitatea solistilor Sonia Maria Fortunato – mezzosoprana, Manuela Cocuccio – soprana, Giovanni Di Mare – bariton, Agatino Reitano – tenor, ce vor fi puse in valoare de acompaniamentul pianistului Alistair Sorley.
Artistii italieni vor interpreta arii celebre din operele consacrate ale marilor compozitori: Carmen de Bizet, Don Giovanni de Mozart, Rigoletto, Traviata si Aida de Verdi, Turandot de Puccini, Barbierul din Sevillia de Rossini, Romeo si Julieta de Gounod, Don Pasquale de Donizetti, Lakme de Delibes si Les Contes D’Hoffman de Offenbach. Ascultand muzica acestor compozitori geniali, in interpretarea unor voci extraordinare, veti trai emotiile puternice cuprinse in nemuritoarele povesti de dragoste, pline de speranta, pasiune sau umor.
Biletele se gasesc la Agentia de bilete a Teatrului, tel 0244/522774. Pretul unui bilet este de 120 RON.

Advertisements