Tags

, ,


Ați auzit de Black December? Adică o întreagă lună de reduceri?
Se întâmplă pe site-ul Cadouri Talida, un magazin online, unde se vând cadouri cu reducere, chiar în luna cadourilor! Aici, eu am găsit produse foarte bune și mai ieftine cu 30, 50 și chiar 70% decât în alte părți.
img1
Reducerile sunt considerabile și pe bune, produsele având prețuri foarte mici. Un lucru bun, având în vedere că există o practică în România, de zeci de ani, aceea că în perioada sărbătorilor, când toată lumea cumpără, produsele se scumpesc. Partea rea este că oamenii deja au aflat că pe acest magazin online sunt reduceri, iar multe dintre articole au deja stocul epuizat.
suport-de-creioane-psalmi-17-6Chiar și așa, vă sfătuiesc să intrați pe Cadouri Talida pentru orice cadou ați dori să faceți în această perioadă. Veți găsi ceva potrivit pentru oricine: cadouri barbati, femei, copii, cadouri de casă, birou sau grădină, handmade, office sau de lux.
Eu, de exemplu, am ales un suport pentru creioane, cu texte biblice, care a fost redus de la 25 de lei la 18 lei. De altfel, aproape toate cadourile au legătura cu credința, cu tot ce înseamnă religie și biblie, adică exact ce trebuie să avem în vedere în aceste zile care ne apropie de Crăciun. Unii dintre noi uităm că această sărbătoare trebuie dedicată celor sfinte, nașterii Mântuitorului nostru. Iar un cadou perfect pentru această perioadă este acela care reamintește de momentul sfânt al începerii Creștinismului. Fie că donezi o biblie, o cană sau un ceas cu înscrisuri biblice, o inimă de pluș care amintește de dragostea lui Iisus pentru oameni, toate ne duc mai aproape de sărbătoarea Crăciunului.