Tags

, ,


Acest sfârșit de an va fi mov, pentru mine. Iar totul a pornit de la niște globuri mov pe care le-am văzut într-un magazin, mi-au plăcut enorm și le-am cumpărat. Am cumpărat și câteva dulciuri cu vestita vacă mov, câteva ghirlande și îmi voi împodobi un brad de Crăciun mov.
margele-sticla-biconice-mov-4mm~378Evident, voi avea și o rochie de aceeași culoare. Pantofi nu am găsit, din păcate, dar compensez cu accesoriile: brățări și mărgele din pietre semipretioase ieftine. Mărgele pe care mi le fac eu personal.
perle-sticla-mov-8mm~703Îmi voi da comandă de mărgeluțe de pe magazinul online cel mai bine dotat – Bijuteriidinmargele.eu. Un site drăguț și cu produse foarte ieftine. O mărgică mov costă doar 0,05 lei. Adică 5 bani. Iar cu 10,50 de lei îmi cumpăr o ață specială de înșirat mărgele de mici dimeniuni, produsă în Japonia, foarte rezistentă și care are … 46 de metri. Adică pot să-mi fac câteva sute de coliere și brățări din ea. Este și foarte rezistentă, făcută 100% din Nylon, cu o grosime de 0.1-0.2 mm.
set-colier-si-cercei-din-margele-de-nisip~315Am găsit un model care-mi place și pe care îl voi face din mii de mărgele nisip, dar de culoare mov. Îmi va lua ceva timp, dar am câteva zile libere și vreau să mă ocup doar de treab asta. E ca o relaxare dar și o mare satisfacție că este o bijuterie făcută de mine.
Iată modelul:
Dacă tot fac comandă, voi cumpăra mai multe mărgeluțe și pentru surorile mele. Una va avea o rochie neagră, iar eu perle-sticla-auriu-8mm~548îi voi face un colier din ametist fațetat. Iar pentru cumnata mea voi alege perlele din sticlă de Cehia. Sunt puțin mai scumpe – 0,30 de lei bucata, dar trebuie s-o impresionez. Nu mă crede prea îndemânatică.

Advertisements