Solistul Cezar Ouatu va susţine, pe 12 decembrie, de la ora 19.30, la Palatul Culturii din Ploieşti, concertul extraordinar “Regalul Crăciun la Palat”. Fanii săi vor putea asista la ”primul concert eveniment glamour organizat la Sala Coloanelor” din Palatul Culturii, după cum a anunţat artistul pe pagina sa de facebook. Cezar Ouatu va evolua în calitate de dirijor, pianist şi interpret (contratenor, bariton, tenor), alături de orchestra sa „Pop Symphony Orchestra”, Corala „Ioan Cristu Danielescu” a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti şi de maestrul Andrei Tudor, iar invitată specială va fi îndrăgita solistă ploieşteană Nico. l_72349
Iubitorii muzicii vor asculta piese ce fac parte din coloane sonore ale unor filme, dar şi colinde româneşti tradiţionale, melodii de Crăciun internaţionale, prelucrări din teme clasice. Ţinuta elegantă este obligatorie. La finalul concertului va avea loc un cocktail, toţi invitaţii având şi posibilitatea să socializeze şi să achiziţioneze primul album pop-opera Cezar ˝The Voice of Love˝ din foyerul Sălii Coloanelor.
Totodată, vor putea fi admirate maşini prezentate de o cunoscută firmă de automobile. Biletele de intrare pot fi rezervate la numărul de telefon 0760 950 551, dar sunt disponibile şi la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 70 de lei.

Advertisements