Tags

,


Ceva ce este foarte bun ori este ilegal, ori îngrașă. Așa zice românul, drept scuză că nu poate face ceea ce își dorește. De teama că ar putea încălca vreo regulă, dacă nu una din Codul Penal, atunci una a moralității. Dar chestia cu moralitatea este subiectivă, iar ceea ce pare imoral pentru unii este un mijloc de viață pentru alții. O meserie. Un mod de a face bani. Un serviciu.

Video-chat-ul. Cum e? Imoral sau ilegal?

Video-chatul în Romania nu este legiferat prin lege, dar nici nu există o lege care sa interzica acest domeniu de activitate. Si atunci este legal un asemenea job. Urmând logica celor afirmate mai sus rezultă că nu.

Este imoral? Depinde de fiecare.

Unele ar zice că nu ar face asta niciodată în viața lor, sub nicio formă. Altele ar dori, dar nu le ajută calitățile din naștere. Iar altele zic că nu s-ar angaja niciodată să steargă mese sau să facă curățenie la alții în casă, li se pare înjositor. E chestie de opțiune, de câtă putere ai să înțelegi că este un serviciu, pentru care ești plătită foarte bine.

Oricine poate hotărî singură dacă face videochat, cu condiția să aibă 18 ani. Dacă intri pe www.black-studio.ro, afli că fiecărei aplicante i se cere actul de identitate pentru a stabili de la început dacă este aptă sau nu să lucreze intr-un studio.
Un site de videochat nu este un site pornografic. Nu e nici măcar un cabinet de masaj, ci este pură actorie. Te folosești de abilitățile fizice și puterea de convingere pentru a face pe cineva să se simtă bine. Iar dacă te uiți pe cerințele jobului, descoperi că sunt pertinente:

Conditiile de angajare sunt:
– varsta intre 18 si 60 de ani –la persoanele de sex feminin
– varsta intre 18 si 27 de ani –la persoanele de sex masculin
– act de identitate (CI, Pasaport, Permis ) valabil
– abilitati de operare calculator
– limba engleza bine sau foarte bine
– seriozitate
– abilitati de comunicare
– incredere in sine
– aspect fizic plăcut

Iar acum, un aspect pe care așteptați cu siguranță să-l comentăm. Cu cât se plătește o slujbă la Black-Studio?
Majoritatea modelelor BLACK STUDIO obtin venituri intre 1.000-3.000 $/lună, pe măsura implicării fiecăreia. Există un sistem de bonusuri si target care este motivant. Se oferă permanent training profesional, de către persoane specializate, menite sî maximizeze efortul personal si venitul. Nu te va vedea niciun prieten sau vreo rudă, deoarece vei lucra pe site-uri cu exclusivitate si cu tarife mari, site-uri neaccesibile din Romania, ci doar din Statele Unite, Canada, Franta, Anglia.
Încearcă! S-ar putea să-ți placă. Pentru că de plătit, vei fi plătită bine.

Advertisements