ASOCIATIA UN STROP DE FERICIRE, prin centrul de resurse pentru tineri YOUTH HUB AUSF, organizeaza in data de 1 decembrie 2014, ora 13:00, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, evenimentul sportiv cu scop caritabil, Basketball Charity Event – Daruieste la inaltime.

Evenimentul consta intr-o serie de meciuri de baschet demonstrative, la care participa voluntarii asociatiei, copii din centrele sociale, tineri din comunitatea ploiesteana, jucatori activi sau veterani precum si alti iubitori ai acestui sport.

Cauza caritabila sprijinita pe aceasta cale este cadoul de Craciun al copiilor din centrele sociale unde asociatia isi desfasoara proiectele, centrele sociale Concordia si Ciresarii din Ploiesti, Valenii de Munte, Baicoi, Trusesti – Botosani si Sanatoriul de Copii Busteni, un numar mai mare de 400 de copii.

Pentru cei care doresc sa se alature proiectului nostru punem la dispozitie o tombola cu premii. Pretul unui bilet de tombola este de 10 lei; la sfarsitul evenimentului vor fi puse la dispozitia castigatorilor premii constand in material sportiv.

Vino si tu sa participi la cauza noastra, inscrie-te pana pe 16 noiembrie in echipa celor care doresc sa joace, cumpara bilete la tombola cu premii si vino la meci sa faci galerie!

Biletul tau de tombola cumpara cadou de Craciun unui copil nevoias din centrele sociale in care asociatia desfasoara proiecte!

Pentru inscriere si bilete de tombola contacteaza-ne pe contact@stropdefericire.ro, pagina noastra de facebook http://www.facebook.com/asoc.unstropdefericire, prin reprezentantii nostri in institutiile partenere – Decathlon Ploiesti, AFI Palace Ploiesti, ASESOFT Ploiesti, Solaris Sporing Club, Clubul Sportiv Sevlar Ploiesti, Inspectoratul Scolar Prahova sau prin voluntarii asociatiei care fac parte din echipa de proiect , elevi din Colegiul National I. L. Caragiale Ploiesti, Colegiul National M. Vitezul Ploiesti, Colegiul National Al. I.Cuza Ploiesti, Colegiul Economic Virgil Madgearu Ploiesti, Colegiul National Jean Monnet Ploiesti.

Advertisements